R&W Batterijen: voor elke auto de juiste accu

R&W Batterijen timmert al zo’n zeven jaar aan de weg met accu’s van de Sloveense fabrikant TAB Batteries. Er is hard gewerkt om TAB als serieus alternatief voor de gevestigde A-merken neer te zetten, en met succes: sinds de start is de weg omhoog niet meer verlaten, vertelt Wilfred Bosman.

Om de naam TAB op de kaart te zetten, is er vanuit R&W veel geïnvesteerd in zichtbaarheid van het merk, vooral op beurzen en events. Volgens Bosman is persoonlijk contact nog steeds een prima manier om onder de aandacht van je doelgroep te komen. “Mensen willen eerst weten met wie ze zakendoen. Dat werkt, nieuwe klanten melden zich vaak spontaan.” Zeker in het winterseizoen rinkelt de telefoon vaker dan normaal. “Veel automobilisten melden zich pas dan bij hun garagist vanwege een kapotte accu. Niet beseffend dat accu’s juist in de winter zo vaak de geest geven, omdat ze het in de hete zomermaanden erg zwaar hebben gehad. Daarom is het belangrijk om voor de winterperiode altijd de accu te controleren.”

Voor elk merk en type auto de juiste batterij leveren. Dat is voor R&W de sleutel tot het succes, gekoppeld aan een ruime voorraad en uitgebreide service vanuit de vestiging in Ede. Vanaf nu zijn er daarom ook voor een aantal typen batterijen nieuwe versies beschikbaar met EFB-techniek, speciaal voor auto’s met start/stop-systemen. Op het programma staat verder de uitbreiding met een complete lijn startboosters, laders en testers van het Zwitserse Lemania Energy. (MvW)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

R&W Batterijen: voor elke auto de juiste accu - Automobielmanagement.nl

R&W Batterijen: voor elke auto de juiste accu

R&W Batterijen timmert al zo’n zeven jaar aan de weg met accu’s van de Sloveense fabrikant TAB Batteries. Er is hard gewerkt om TAB als serieus alternatief voor de gevestigde A-merken neer te zetten, en met succes: sinds de start is de weg omhoog niet meer verlaten, vertelt Wilfred Bosman.

Om de naam TAB op de kaart te zetten, is er vanuit R&W veel geïnvesteerd in zichtbaarheid van het merk, vooral op beurzen en events. Volgens Bosman is persoonlijk contact nog steeds een prima manier om onder de aandacht van je doelgroep te komen. “Mensen willen eerst weten met wie ze zakendoen. Dat werkt, nieuwe klanten melden zich vaak spontaan.” Zeker in het winterseizoen rinkelt de telefoon vaker dan normaal. “Veel automobilisten melden zich pas dan bij hun garagist vanwege een kapotte accu. Niet beseffend dat accu’s juist in de winter zo vaak de geest geven, omdat ze het in de hete zomermaanden erg zwaar hebben gehad. Daarom is het belangrijk om voor de winterperiode altijd de accu te controleren.”

Voor elk merk en type auto de juiste batterij leveren. Dat is voor R&W de sleutel tot het succes, gekoppeld aan een ruime voorraad en uitgebreide service vanuit de vestiging in Ede. Vanaf nu zijn er daarom ook voor een aantal typen batterijen nieuwe versies beschikbaar met EFB-techniek, speciaal voor auto’s met start/stop-systemen. Op het programma staat verder de uitbreiding met een complete lijn startboosters, laders en testers van het Zwitserse Lemania Energy. (MvW)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding