Snel en voordelig Duitse milieustickers bestellen

Het aantal milieuzones in Duitse steden is niet meer op één hand te tellen. En met een groeiende druk richting gemeentebesturen om de luchtkwaliteit in hun stad te verbeteren is het de verwachting dat nog meer Duitse steden zones gaan inrichten waar je alleen met je auto in mag als deze is voorzien van een milieusticker. Bij duitsemilieusticker.nl zijn deze snel en voordelig te bestellen.

De verplichting om een milieusticker te hebben geldt voor iedereen (dus ook voor toeristen) en ook voor campers, bussen en vrachtwagens. Zelfs wanneer je een elektrische auto rijdt moet je binnen de geldende milieuzones een sticker hebben. En is het dan zo eenvoudig om een milieusticker te kopen? Kan je met je oude diesel nog steeds Duitse binnensteden bezoeken? Voor diesels gelden strengere regels. Ze moeten minimaal voldoen aan de Euro 4 emissienorm, wat in de praktijk betekent dat dieselauto’s van voor 2001 niet in aanmerking komen voor de sticker. Sterker nog, steden als Essen, Keulen en Stuttgart hebben een heus dieselverbod voor delen van de Umweltzone of de gehele milieuzone (Stuttgart) voor diesels ouder dan een Euro 6 motor. Dat betekent in de regel dat je met een dieselvoertuig van voor 2015 Stuttgart niet meer in kan. De verwachting is dat meer steden overgaan tot een algeheel dieselverbod. Met een benzineauto kan je langer doorrijden, hier geldt over het algemeen dat auto’s van voor 1993 geen milieusticker krijgen.

Alleen groene milieusticker

Wie naar Duitsland gaat voor een stedentrip of een zakelijke reis doet er dus goed aan om een milieusticker aan te schaffen. “In principe”, vertelt Freek Jurg van Duitsemilieusticker.nl, “zijn er drie kleuren stickers verkrijgbaar: groen, geel en rood waarbij de kleur afhankelijk is van de uitstoot. In de praktijk is echter alleen de groene milieusticker van toepassing. Met de rode sticker mag je nergens een milieuzone in, hij wordt dan ook vrijwel niet meer gebruikt, en de gele sticker is alleen nog maar toegestaan in de stad Neu-Ulm.”

Online sticker kopen

De aanschafkosten voor een milieusticker liggen bij duitsemilieusticker.nl op 12,50 euro per vignet, inclusief verzendkosten. Daarmee is het de goedkoopste aanbieder in Nederland en je voorkomt vervelende boetes. Wie namelijk in een ‘Umweltzone’ rijdt zonder milieusticker riskeert een boete van zo’n 80 euro. Aanschaffen van het vignet kan online via duitsemilieusticker.nl. Dat biedt een aantal voordelen vertelt Freek Jurg. “Er zijn meerdere aanbieders van milieustickers, maar het kenteken van de auto wordt dan vaak met een stift op de sticker geschreven. Je ziet dat de inkt na verloop van tijd vervaagt, waardoor het niet meer duidelijk is of de sticker ook echt bij die auto hoort. Wij verkopen bedrukte stickers die veel langer meegaan.”

Snelle levering

Een ander belangrijk argument om voor Duitse Milieusticker te kiezen is de snelle levering. “Wie voor 17.00 uur besteld heeft in 96 procent van de gevallen de volgende dag de sticker in huis. Onze klanten waarderen dat enorm, wat ook wel blijkt uit het grote aantal positieve reviews die we inmiddels hebben ontvangen.” Tot de doelgroep van duitsemilieusticker.nl horen niet alleen particulieren en zakelijke rijders, ook transportbedrijven, wagenparkbeheerders en verhuurbedrijven waarderen de geleverde service. “Met onze snelle service helpen we onze klanten echt uit de brand. Niet iedereen plant een reis namelijk lang van tevoren, denk aan zakelijke rijders die vandaag horen dat ze morgen naar Duitsland moeten. Het is zelfs mogelijk om de sticker bij ons op kantoor in Amersfoort op te halen.”

Meer weten?

Wie meer wil weten over Duitse milieuzones en de verplichte milieusticker kan altijd terecht op de website van duitsemilieusticker.nl concludeert Freek Jurg tot slot. “We willen zo veel mogelijk duidelijkheid verschaffen in het woud van milieuzones, die ook nog eens voortdurend veranderen. Zo vind je op onze site een kaart met alle actuele milieuzones die continu wordt bijgewerkt. Andere vragen beantwoorden we altijd zo snel mogelijk. We zijn 7 dagen per week bereikbaar. Dat betekent dat e-mails 7 dagen per week worden beantwoord en ook ingesproken voicemails bellen we elke dag terug, ook in het weekend!”

Snel en voordelig Duitse milieustickers bestellen - Automobielmanagement.nl

Snel en voordelig Duitse milieustickers bestellen

Het aantal milieuzones in Duitse steden is niet meer op één hand te tellen. En met een groeiende druk richting gemeentebesturen om de luchtkwaliteit in hun stad te verbeteren is het de verwachting dat nog meer Duitse steden zones gaan inrichten waar je alleen met je auto in mag als deze is voorzien van een milieusticker. Bij duitsemilieusticker.nl zijn deze snel en voordelig te bestellen.

De verplichting om een milieusticker te hebben geldt voor iedereen (dus ook voor toeristen) en ook voor campers, bussen en vrachtwagens. Zelfs wanneer je een elektrische auto rijdt moet je binnen de geldende milieuzones een sticker hebben. En is het dan zo eenvoudig om een milieusticker te kopen? Kan je met je oude diesel nog steeds Duitse binnensteden bezoeken? Voor diesels gelden strengere regels. Ze moeten minimaal voldoen aan de Euro 4 emissienorm, wat in de praktijk betekent dat dieselauto’s van voor 2001 niet in aanmerking komen voor de sticker. Sterker nog, steden als Essen, Keulen en Stuttgart hebben een heus dieselverbod voor delen van de Umweltzone of de gehele milieuzone (Stuttgart) voor diesels ouder dan een Euro 6 motor. Dat betekent in de regel dat je met een dieselvoertuig van voor 2015 Stuttgart niet meer in kan. De verwachting is dat meer steden overgaan tot een algeheel dieselverbod. Met een benzineauto kan je langer doorrijden, hier geldt over het algemeen dat auto’s van voor 1993 geen milieusticker krijgen.

Alleen groene milieusticker

Wie naar Duitsland gaat voor een stedentrip of een zakelijke reis doet er dus goed aan om een milieusticker aan te schaffen. “In principe”, vertelt Freek Jurg van Duitsemilieusticker.nl, “zijn er drie kleuren stickers verkrijgbaar: groen, geel en rood waarbij de kleur afhankelijk is van de uitstoot. In de praktijk is echter alleen de groene milieusticker van toepassing. Met de rode sticker mag je nergens een milieuzone in, hij wordt dan ook vrijwel niet meer gebruikt, en de gele sticker is alleen nog maar toegestaan in de stad Neu-Ulm.”

Online sticker kopen

De aanschafkosten voor een milieusticker liggen bij duitsemilieusticker.nl op 12,50 euro per vignet, inclusief verzendkosten. Daarmee is het de goedkoopste aanbieder in Nederland en je voorkomt vervelende boetes. Wie namelijk in een ‘Umweltzone’ rijdt zonder milieusticker riskeert een boete van zo’n 80 euro. Aanschaffen van het vignet kan online via duitsemilieusticker.nl. Dat biedt een aantal voordelen vertelt Freek Jurg. “Er zijn meerdere aanbieders van milieustickers, maar het kenteken van de auto wordt dan vaak met een stift op de sticker geschreven. Je ziet dat de inkt na verloop van tijd vervaagt, waardoor het niet meer duidelijk is of de sticker ook echt bij die auto hoort. Wij verkopen bedrukte stickers die veel langer meegaan.”

Snelle levering

Een ander belangrijk argument om voor Duitse Milieusticker te kiezen is de snelle levering. “Wie voor 17.00 uur besteld heeft in 96 procent van de gevallen de volgende dag de sticker in huis. Onze klanten waarderen dat enorm, wat ook wel blijkt uit het grote aantal positieve reviews die we inmiddels hebben ontvangen.” Tot de doelgroep van duitsemilieusticker.nl horen niet alleen particulieren en zakelijke rijders, ook transportbedrijven, wagenparkbeheerders en verhuurbedrijven waarderen de geleverde service. “Met onze snelle service helpen we onze klanten echt uit de brand. Niet iedereen plant een reis namelijk lang van tevoren, denk aan zakelijke rijders die vandaag horen dat ze morgen naar Duitsland moeten. Het is zelfs mogelijk om de sticker bij ons op kantoor in Amersfoort op te halen.”

Meer weten?

Wie meer wil weten over Duitse milieuzones en de verplichte milieusticker kan altijd terecht op de website van duitsemilieusticker.nl concludeert Freek Jurg tot slot. “We willen zo veel mogelijk duidelijkheid verschaffen in het woud van milieuzones, die ook nog eens voortdurend veranderen. Zo vind je op onze site een kaart met alle actuele milieuzones die continu wordt bijgewerkt. Andere vragen beantwoorden we altijd zo snel mogelijk. We zijn 7 dagen per week bereikbaar. Dat betekent dat e-mails 7 dagen per week worden beantwoord en ook ingesproken voicemails bellen we elke dag terug, ook in het weekend!”