CarSys: Software die voor je werkt

Minder tijd besteden aan administreren en meer tijd aan de klanten. Vanuit deze filosofie blijft Car-Systems zijn garagesoftware doorontwikkelen. “De processen soepel laten verlopen, dat is het doel”, stelt directeur Nico Houben.

Onlangs beleefde Car-Systems een mijlpaal. Voor de tiende keer werd een CarSys-gebruiker verkozen tot ‘Universeel autobedrijf van het Jaar’. Dit keer CarProf Valentijn uit Zaltbommel. “Tien keer op rij. Het bewijst dat we een gewaardeerde partner zijn van autobedrijven die graag vooruit willen.”

Naadloos
CarSys wil het softwarepakket zijn dat naadloos aansluit op de workflow van een universeel autobedrijf. “Werkplaats, occasionsverkoop en aftersales, daar moet het dagelijks om draaien. Receptionisten en monteurs moeten dus zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het administreren. Gegevens dubbel invoeren is bijvoorbeeld uit den boze.” Men zet ook nadrukkelijk in op het integreren van externe technieken. Zo synchroniseren veel grossiers moeiteloos met CarSys zo worden ook de meetwaarden van o.a. de Bosch Easy Tread en GrooveGlove door het softwarepakket direct verwerkt op de werkorder. “Samenwerken met innovatieve partijen zorgt dat onze gebruikers succesvoller kunnen zijn”, legt Nico Houben uit. “Waar we kunnen, zullen we als CarSys bijdragen aan het versoepelen van de achterliggende processen, zodat verkoop, werkplaats en aftersales kunnen groeien.”

CarSys geheel nieuw in 2020
Car-Systems lanceert volgend jaar een compleet nieuwe CarSys dat zal draaien als cloudapplicatie. “We zijn met een leeg vel begonnen om de allernieuwste techniek en inzichten te kunnen toepassen”, vertelt Houben. “Het nieuwe pakket zal op een nog hoger niveau inspelen op ontwikkelingen in de markt zoals multi-vestiging, meerdere activiteiten en deelname aan een franchiseformule. Die nieuwe wensen willen we optimaal gaan faciliteren. ” Momenteel test een aantal gebruikers in binnen- en buitenland de nieuwe CarSys. Deze tests laten veelbelovende resultaten zien. De release is gepland voor 2020.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

CarSys: Software die voor je werkt - Automobielmanagement.nl

CarSys: Software die voor je werkt

Minder tijd besteden aan administreren en meer tijd aan de klanten. Vanuit deze filosofie blijft Car-Systems zijn garagesoftware doorontwikkelen. “De processen soepel laten verlopen, dat is het doel”, stelt directeur Nico Houben.

Onlangs beleefde Car-Systems een mijlpaal. Voor de tiende keer werd een CarSys-gebruiker verkozen tot ‘Universeel autobedrijf van het Jaar’. Dit keer CarProf Valentijn uit Zaltbommel. “Tien keer op rij. Het bewijst dat we een gewaardeerde partner zijn van autobedrijven die graag vooruit willen.”

Naadloos
CarSys wil het softwarepakket zijn dat naadloos aansluit op de workflow van een universeel autobedrijf. “Werkplaats, occasionsverkoop en aftersales, daar moet het dagelijks om draaien. Receptionisten en monteurs moeten dus zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het administreren. Gegevens dubbel invoeren is bijvoorbeeld uit den boze.” Men zet ook nadrukkelijk in op het integreren van externe technieken. Zo synchroniseren veel grossiers moeiteloos met CarSys zo worden ook de meetwaarden van o.a. de Bosch Easy Tread en GrooveGlove door het softwarepakket direct verwerkt op de werkorder. “Samenwerken met innovatieve partijen zorgt dat onze gebruikers succesvoller kunnen zijn”, legt Nico Houben uit. “Waar we kunnen, zullen we als CarSys bijdragen aan het versoepelen van de achterliggende processen, zodat verkoop, werkplaats en aftersales kunnen groeien.”

CarSys geheel nieuw in 2020
Car-Systems lanceert volgend jaar een compleet nieuwe CarSys dat zal draaien als cloudapplicatie. “We zijn met een leeg vel begonnen om de allernieuwste techniek en inzichten te kunnen toepassen”, vertelt Houben. “Het nieuwe pakket zal op een nog hoger niveau inspelen op ontwikkelingen in de markt zoals multi-vestiging, meerdere activiteiten en deelname aan een franchiseformule. Die nieuwe wensen willen we optimaal gaan faciliteren. ” Momenteel test een aantal gebruikers in binnen- en buitenland de nieuwe CarSys. Deze tests laten veelbelovende resultaten zien. De release is gepland voor 2020.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding