CSW Software: ‘Klanten bepalen wat pakket moet kunnen’

Twee jaar geleden lanceerde CSW Software met Automaat Go de nieuwste evolutie van hun GMS-pakket. Sindsdien stroomlijnen meer en meer universele autobedrijven hun activiteiten met dit ‘in the cloud’ softwarepakket uit Apeldoorn.

De grote stap die CSW Software in oktober 2017 met het lanceren van Automaat Go nam, is een heel goede beslissing geweest, zegt directeur Peter Kuijpers. “Onze klanten omarmden de refresh. Vooral de meer logische interface bleek een schot in de roos. In twee dagen konden mensen lezen en schrijven met Automaat Go.”

In the cloud
De beslissing om het garage management systeem voortaan ‘in the cloud’ te laten draaien, zorgde ook voor een technische kwaliteitsslag. “Data is altijd veilig opgeslagen met meerdere back-ups, de uptime is voor 99,99% gegarandeerd dankzij geavanceerde serverparken, de virusbeveiliging is update en gebruikers kunnen altijd en overal werken.”

WhatsApp
Dankzij een helpdesk en programmeurs in eigen huis is CSW Software in staat om Automaat Go up to date te houden. Goed voorbeeld is de mogelijkheid om een klant WhatsApp berichten te sturen na onderhoud of APK, of de volledig automatische APK-mailing naar klanten. “Als CSW Software willen we flexibel zijn. Zodra meerdere gebruikers vragen om een aanpassing of nieuwe functionaliteit, gaan wij daarmee aan de slag. ”, besluit Peter Kuijpers.

Snelstart Garage
Snelstart heeft recent laten weten hun Garage-module niet meer te zullen onderhouden. CSW Software reikt Snelstart-gebruikers de hand met een aantrekkelijke overstapservice. “Automaat Go voorziet in een gecertificeerde koppeling met het boekhoudprogramma van Snelstart, waardoor gebruikers het boekhoudpakket wél kunnen blijven gebruiken”, vertelt Peter Kuijpers. “En Automaat Go neemt de autobedrijf specifieke functionaliteiten over.” Met een aangepast tarief is de overstap ook in financieel opzicht aantrekkelijk: het basisabonnement kost maandelijks 27 euro (normaal 45), is de data-overname vanuit SnelStart Garage gratis en worden er geen opstartkosten in rekening gebracht.

CSW Software: ‘Klanten bepalen wat pakket moet kunnen’ - Automobielmanagement.nl

CSW Software: ‘Klanten bepalen wat pakket moet kunnen’

Twee jaar geleden lanceerde CSW Software met Automaat Go de nieuwste evolutie van hun GMS-pakket. Sindsdien stroomlijnen meer en meer universele autobedrijven hun activiteiten met dit ‘in the cloud’ softwarepakket uit Apeldoorn.

De grote stap die CSW Software in oktober 2017 met het lanceren van Automaat Go nam, is een heel goede beslissing geweest, zegt directeur Peter Kuijpers. “Onze klanten omarmden de refresh. Vooral de meer logische interface bleek een schot in de roos. In twee dagen konden mensen lezen en schrijven met Automaat Go.”

In the cloud
De beslissing om het garage management systeem voortaan ‘in the cloud’ te laten draaien, zorgde ook voor een technische kwaliteitsslag. “Data is altijd veilig opgeslagen met meerdere back-ups, de uptime is voor 99,99% gegarandeerd dankzij geavanceerde serverparken, de virusbeveiliging is update en gebruikers kunnen altijd en overal werken.”

WhatsApp
Dankzij een helpdesk en programmeurs in eigen huis is CSW Software in staat om Automaat Go up to date te houden. Goed voorbeeld is de mogelijkheid om een klant WhatsApp berichten te sturen na onderhoud of APK, of de volledig automatische APK-mailing naar klanten. “Als CSW Software willen we flexibel zijn. Zodra meerdere gebruikers vragen om een aanpassing of nieuwe functionaliteit, gaan wij daarmee aan de slag. ”, besluit Peter Kuijpers.

Snelstart Garage
Snelstart heeft recent laten weten hun Garage-module niet meer te zullen onderhouden. CSW Software reikt Snelstart-gebruikers de hand met een aantrekkelijke overstapservice. “Automaat Go voorziet in een gecertificeerde koppeling met het boekhoudprogramma van Snelstart, waardoor gebruikers het boekhoudpakket wél kunnen blijven gebruiken”, vertelt Peter Kuijpers. “En Automaat Go neemt de autobedrijf specifieke functionaliteiten over.” Met een aangepast tarief is de overstap ook in financieel opzicht aantrekkelijk: het basisabonnement kost maandelijks 27 euro (normaal 45), is de data-overname vanuit SnelStart Garage gratis en worden er geen opstartkosten in rekening gebracht.