Requal Erkend Reparateur: Uniek met private en occasion lease

Doyen Nederland blijft haar garageconcept verrijken. ‘Requal Erkend Reperateur’ werd al eerder uitgebreid met technische ondersteuning. Bij het realiseren van de nieuwe verbreding is goed geluisterd naar de wensen van de aangesloten universele garagebedrijven die actief zijn met occasions en nieuwverkoop.

“De markt verandert en daar willen wij absoluut in mee”, vertelt Kees Willemsen, manager sales en marketing bij onderdelenleverancier Doyen. “Van de 40 aangesloten bedrijven is ongeveer de helft actief met autoverkoop. Voor deze bedrijven is het bieden van lease-oplossingen zeer belangrijk.”

Private lease

Voor de jongste evolutie van het garageconcept is Doyen een samenwerking aangegaan met een gerenommeerde leasemaatschappij. Het resultaat is twee nieuwe diensten. Als eerste private lease. “Nu hoeven mensen niet meer naar de Media Markt. Ze kunnen gewoon terecht bij hun vertrouwde garagebedrijf.” Willemsen signaleert een ‘win-win’. “Het autobedrijf kan zijn klant behouden en de auto blijven onderhouden, terwijl de klant weet dat het goed zit met het onderhoud. De vertrouwensband blijft zo behouden.” 

Occasion lease

Naast private lease is nu ook occasion lease te vinden in het dienstenpalet van Requal Erkend Reparateur. “Door occasions in leasevorm aan te bieden hebben de aangesloten autobedrijven een unieke dienst om een nieuwe doelgroep aan te boren.” De tarieven zijn daarbij absoluut concurrerend. Nu het concept bestaat uit de pijlers marketing, technische data en ondersteuning en nu ook leasediensten, is Doyen Nederland ambitieus om haar netwerk verder te laten groeien. “In het huidige landschap willen we van 40 aangesloten bedrijven groeien naar 60 à 70 partnerschappen”, besluit Kees Willemsen. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Requal Erkend Reparateur: Uniek met private en occasion lease - Automobielmanagement.nl

Requal Erkend Reparateur: Uniek met private en occasion lease

Doyen Nederland blijft haar garageconcept verrijken. ‘Requal Erkend Reperateur’ werd al eerder uitgebreid met technische ondersteuning. Bij het realiseren van de nieuwe verbreding is goed geluisterd naar de wensen van de aangesloten universele garagebedrijven die actief zijn met occasions en nieuwverkoop.

“De markt verandert en daar willen wij absoluut in mee”, vertelt Kees Willemsen, manager sales en marketing bij onderdelenleverancier Doyen. “Van de 40 aangesloten bedrijven is ongeveer de helft actief met autoverkoop. Voor deze bedrijven is het bieden van lease-oplossingen zeer belangrijk.”

Private lease

Voor de jongste evolutie van het garageconcept is Doyen een samenwerking aangegaan met een gerenommeerde leasemaatschappij. Het resultaat is twee nieuwe diensten. Als eerste private lease. “Nu hoeven mensen niet meer naar de Media Markt. Ze kunnen gewoon terecht bij hun vertrouwde garagebedrijf.” Willemsen signaleert een ‘win-win’. “Het autobedrijf kan zijn klant behouden en de auto blijven onderhouden, terwijl de klant weet dat het goed zit met het onderhoud. De vertrouwensband blijft zo behouden.” 

Occasion lease

Naast private lease is nu ook occasion lease te vinden in het dienstenpalet van Requal Erkend Reparateur. “Door occasions in leasevorm aan te bieden hebben de aangesloten autobedrijven een unieke dienst om een nieuwe doelgroep aan te boren.” De tarieven zijn daarbij absoluut concurrerend. Nu het concept bestaat uit de pijlers marketing, technische data en ondersteuning en nu ook leasediensten, is Doyen Nederland ambitieus om haar netwerk verder te laten groeien. “In het huidige landschap willen we van 40 aangesloten bedrijven groeien naar 60 à 70 partnerschappen”, besluit Kees Willemsen. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding