FinancialLease.nl: Occasion Lease steeds populairder

Als gevolg van het streven naar duurzaamheid en kostenbesparing wordt Occasion Lease steeds populairder. Ook ziet FinancialLease.nl dat deze leasevorm een alsmaar groter aandeel in de totale leasemarkt inneemt.

FinancialLease.nl: occasion lease steeds populairder

In de leasewereld is er een steeds grotere rol weggelegd voor de tweedehands auto. “Die zijn natuurlijk scherper geprijsd dan nieuwe auto’s en vaak leuker aangekleed”, aldus Jurriën van Dijk, algemeen directeur bij FinancialLease.nl. “Ons online platform FinancialLease.nl biedt het grootste aanbod van Financial Lease auto’s en telt in totaal zo’n 70.000 nieuwe auto’s en occasions”, stelt hij. “Daar komen ook steeds meer elektrische voertuigen en hybrides bij. Met name de Tesla’s van bouwjaar 2017 tot en met 2019 zijn in trek, vanwege de lagere bijtelling.”

Zzp

Het product Financial Lease stijgt ook mee in populariteit onder de zzp’ers volgens Van Dijk. “Die hebben juist behoefte aan flexibiliteit en dat biedt Financial Lease. Zo kun je bijvoorbeeld na 2 jaar voor een andere auto kiezen zonder extra kosten.’’ Dat is ook niet zo gek, want Financial Lease biedt voor ondernemers veruit de meeste fiscale voordelen ten opzichte van andere leasevormen. Van Dijk: “Je kunt de auto afschrijven, de KIA- en MIA-regeling toepassen en de rente is gewoon volledig aftrekbaar.’’

Gratis leads

Bij zowel merkdealers als universele autobedrijven neemt de behoefte aan partijen die hun occasions middels Financial Lease aanbieden bij de zakelijke klant toe. Financial Lease Partner is het label dat zich hier op focust. Iseikh Nasibdar, manager bij Financial Lease Partner, bieden zij het perfecte concept voor autobedrijven. “Wij leveren gratis kwalitatieve leads aan vanuit het grootste platform FinancialLease.nl en je kunt als verkoper ook kosteloos offertes ontvangen op al jouw occasions. Door onze ervaring in de showroom weten wij waar de behoefte ligt, zo weet je vaak tijdens de proefrit al of een klant in aanmerking komt voor Financial Lease.’’

Spaarprogramma

Volgens Nasibdar zijn er meer voordelen voor autobedrijven: ‘’Autoverkopers verhogen de verkoopkansen zonder dat dit extra tijd kost en krijgen een vast contactpersoon toegewezen die de klant eventueel te woord kan staan.’’ Van Dijk voegt hier aan toe: ‘’Met Financial Lease kan de marge op de autoverkoop zelfs worden verhoogd tot wel 50 procent’’.

Om het aanbieden van Financial Lease nog interessanter te maken voor autoverkopers is het nieuwe spaarprogramma Leasecredits.nl deze maand gestart. Hiermee kun je sparen voor mooie cadeaus en leuke activiteiten.

FinancialLease.nl: Occasion Lease steeds populairder - Automobielmanagement.nl

FinancialLease.nl: Occasion Lease steeds populairder

Als gevolg van het streven naar duurzaamheid en kostenbesparing wordt Occasion Lease steeds populairder. Ook ziet FinancialLease.nl dat deze leasevorm een alsmaar groter aandeel in de totale leasemarkt inneemt.

FinancialLease.nl: occasion lease steeds populairder

In de leasewereld is er een steeds grotere rol weggelegd voor de tweedehands auto. “Die zijn natuurlijk scherper geprijsd dan nieuwe auto’s en vaak leuker aangekleed”, aldus Jurriën van Dijk, algemeen directeur bij FinancialLease.nl. “Ons online platform FinancialLease.nl biedt het grootste aanbod van Financial Lease auto’s en telt in totaal zo’n 70.000 nieuwe auto’s en occasions”, stelt hij. “Daar komen ook steeds meer elektrische voertuigen en hybrides bij. Met name de Tesla’s van bouwjaar 2017 tot en met 2019 zijn in trek, vanwege de lagere bijtelling.”

Zzp

Het product Financial Lease stijgt ook mee in populariteit onder de zzp’ers volgens Van Dijk. “Die hebben juist behoefte aan flexibiliteit en dat biedt Financial Lease. Zo kun je bijvoorbeeld na 2 jaar voor een andere auto kiezen zonder extra kosten.’’ Dat is ook niet zo gek, want Financial Lease biedt voor ondernemers veruit de meeste fiscale voordelen ten opzichte van andere leasevormen. Van Dijk: “Je kunt de auto afschrijven, de KIA- en MIA-regeling toepassen en de rente is gewoon volledig aftrekbaar.’’

Gratis leads

Bij zowel merkdealers als universele autobedrijven neemt de behoefte aan partijen die hun occasions middels Financial Lease aanbieden bij de zakelijke klant toe. Financial Lease Partner is het label dat zich hier op focust. Iseikh Nasibdar, manager bij Financial Lease Partner, bieden zij het perfecte concept voor autobedrijven. “Wij leveren gratis kwalitatieve leads aan vanuit het grootste platform FinancialLease.nl en je kunt als verkoper ook kosteloos offertes ontvangen op al jouw occasions. Door onze ervaring in de showroom weten wij waar de behoefte ligt, zo weet je vaak tijdens de proefrit al of een klant in aanmerking komt voor Financial Lease.’’

Spaarprogramma

Volgens Nasibdar zijn er meer voordelen voor autobedrijven: ‘’Autoverkopers verhogen de verkoopkansen zonder dat dit extra tijd kost en krijgen een vast contactpersoon toegewezen die de klant eventueel te woord kan staan.’’ Van Dijk voegt hier aan toe: ‘’Met Financial Lease kan de marge op de autoverkoop zelfs worden verhoogd tot wel 50 procent’’.

Om het aanbieden van Financial Lease nog interessanter te maken voor autoverkopers is het nieuwe spaarprogramma Leasecredits.nl deze maand gestart. Hiermee kun je sparen voor mooie cadeaus en leuke activiteiten.