SP Tools: altijd en overal startkracht

brand story

Door de coronacrisis staan veel auto’s wekenlang stil op de oprit. Het gevolg laat zich raden: startproblemen door een lege of defecte accu. SP Tools biedt uitkomst met een nieuwe zéér krachtige power booster.

Niek Leeuwis, eigenaar van SP Tools Europe, is lovend over de SP61073, want dat is het typenummer van de kakelverse compacte starthulp. In een behuizing van slechts 18 x 12 x 4,5 centimeter heeft het Australische gereedschapsmerk de modernste technologie geïntegreerd.

Slim accu management

“De lithium-cobalt accu is van de laatste generatie en dat zorgt voor ongekende kracht in combinatie met het slimme accu-management. Met 336wh en een piek van 1600A presteert onze jumpstarter beter dan vrijwel alle andere aanbieders.” De Amerikaanse vlogger Kyle Rustbelt Mechanic testte onlangs drie concurrerende jumpstarters, waarbij de SP Tools variant als enige een V10 diesel pick up weer tot leven wekte. De accuspanning was daarbij gedaald tot 5,06 volt. “Een ander sterk punt is de capaciteit van 28000 MAh, waardoor ook zo’n grote dieselmotor met hoge compressie meerdere keren opnieuw is te starten”, benadrukt Niek Leeuwis.

Ook als telefoonlader

Al deze eigenschappen maken de SP61073 uitermate geschikt als starthulp in de werkplaats, maar ook in de servicewagen of voor de hobbyist. De SP Tools jumpstarter is bovendien multifunctioneel inzetbaar als lader voor elektrische apparatuur. Een 9v poort voor het laden van laptops is aanwezig, net als een 12v aansluiting voor accessoires en twee 5v 2.1A USB poorten voor het opladen van telefoons, tablets, camera’s, enz. De kleine krachtpatser is vriendelijk geprijsd, waarbij nu een speciale actieprijs van kracht is: 249 euro in plaats van 299 euro ex. btw. Meer informatie over de SP61073 jumpstarter en de laatste SP Tools actiekrant zijn te vinden via www.sptoolseurope.com.

SP Tools: altijd en overal startkracht - Automobielmanagement.nl

SP Tools: altijd en overal startkracht

brand story

Door de coronacrisis staan veel auto’s wekenlang stil op de oprit. Het gevolg laat zich raden: startproblemen door een lege of defecte accu. SP Tools biedt uitkomst met een nieuwe zéér krachtige power booster.

Niek Leeuwis, eigenaar van SP Tools Europe, is lovend over de SP61073, want dat is het typenummer van de kakelverse compacte starthulp. In een behuizing van slechts 18 x 12 x 4,5 centimeter heeft het Australische gereedschapsmerk de modernste technologie geïntegreerd.

Slim accu management

“De lithium-cobalt accu is van de laatste generatie en dat zorgt voor ongekende kracht in combinatie met het slimme accu-management. Met 336wh en een piek van 1600A presteert onze jumpstarter beter dan vrijwel alle andere aanbieders.” De Amerikaanse vlogger Kyle Rustbelt Mechanic testte onlangs drie concurrerende jumpstarters, waarbij de SP Tools variant als enige een V10 diesel pick up weer tot leven wekte. De accuspanning was daarbij gedaald tot 5,06 volt. “Een ander sterk punt is de capaciteit van 28000 MAh, waardoor ook zo’n grote dieselmotor met hoge compressie meerdere keren opnieuw is te starten”, benadrukt Niek Leeuwis.

Ook als telefoonlader

Al deze eigenschappen maken de SP61073 uitermate geschikt als starthulp in de werkplaats, maar ook in de servicewagen of voor de hobbyist. De SP Tools jumpstarter is bovendien multifunctioneel inzetbaar als lader voor elektrische apparatuur. Een 9v poort voor het laden van laptops is aanwezig, net als een 12v aansluiting voor accessoires en twee 5v 2.1A USB poorten voor het opladen van telefoons, tablets, camera’s, enz. De kleine krachtpatser is vriendelijk geprijsd, waarbij nu een speciale actieprijs van kracht is: 249 euro in plaats van 299 euro ex. btw. Meer informatie over de SP61073 jumpstarter en de laatste SP Tools actiekrant zijn te vinden via www.sptoolseurope.com.