Het gaat om de wereldwijde primeur van een verbeterde, zuinige, brandstof voor het grote publiek. De brandstof is binnenkort verkrijgbaar op alle Shell-stations in Nederland.Meer dan ooit draagt de nieuwe formule bij aan het besef dat iedere druppel telt, aldus Shell.
Details over de geavanceerde brandstof, inclusief technische details, uitsluitsel over verkrijgbaarheid en marktpositionering, worden pas vrijdag bekendgemaakt. Dat gebeurt in de voormalige Renault-garage van Renault Nederland in Amsterdam. Aansluitend vindt een korte paneldiscussie plaats over mobiliteit en brandstof in relatie tot de uitdagingen die ons in de komende jaren te wachten staan. Hieraan zullen, behalve Arthur Reijnhart van Shell, ook publicist en besparingsdeskundige Marieke Henselmans en een directielid van auto-importeur Pon deelnemen. De discussie wordt geleid door Harald Bresser van RAI Vereniging.
Shell is hoofdsponsor van AutoRAI. Shell is er aanwezig met een grote stand waar bezoekers onder andere de Shell Eco-marathon gepresenteerd krijgen, kennis kunnen maken met de nieuwste brandstoftechnieken en vragen kunnen stellen aan experts.
Shell biedt tickets voor de RAI aan tegen gereduceerd tarief. Sinds 4 maart zijn op de meeste Shell-stations tickets in de voorverkoop verkrijgbaar voor vijftien euro.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding