Tijdens dit evenement worden door alle Nederlandse Porsche dealers (in totaal gaat het om 8 bedrijven) 150 gebruikte Porsches gepresenteerd. Dat gebeurt op 28 en 29 november in de Home Boxx beurshal in Nieuwegein. De occasionshow was vorig jaar een dusdanig groot succes dat dit jaar besloten werd en een vervolg aan te geven.

Met een aanbod dat begint bij 29.911 euro wordt de bezoekers een 150-tal auto’s aangeboden die ‘Porsche Approved’ zijn. Dat houdt in dat de auto’s aan het officiële kwaliteitslabel voor gebruikte Porsches voldoen. Om aan dit keurmerk te voldoen, moet de volledige onderhoudshistorie bekend zijn en wordt eerst een strenge test met maar liefst 111 controlepunten uitgevoerd. Deze strenge eisen hebben als gevolg dat de klant daarna kan rekenen op 1 jaar volledige garantie krijgen inclusief de mobiliteitsgarantie Porsche Assistance. Wie echter een Porsche aanschaft tijdens het occasionweekend, krijgt 2 jaar garantie.

Het Porsche Approved Occasion Weekend vindt zoals gezegd plaats op zaterdag 28 en zondag 29 november aanstaande. De openingstijden zijn van 10:00 tot 18:00 uur. Behalve Porsche zijn ook het kledingmerk State of Art, Mobel1 en Wajer Watersport (leverancier van exclusieve boten) aanwezig