Wil je de top van de markt bedienen? Zorg dan dat je de beste mensen in je team haalt die je kunt betalen. Robert Doornbos, ex-F1-coureur voor Red Bull en F1-analist bij Ziggo Sport, genoot bij zijn promotie naar de Formule 1 van het werken met de allerbesten. Over Max Verstappen sprak Doornbos profetische woorden op Driving Business Aftermarket.

"Max is een absoluut wereldtalent. Als kind van twee coureurs, zijn moeder versloeg latere F1-coureurs op de kart, is hij behept met ongekend veel kwaliteit. Aan de ene kant een loodzware rechtervoet, aan de andere kant het intellect om vooruit te denken over de strategie tijdens een race." Waar dat toe kan leiden is gebleken tijdens de recentste Grand Prix van Brazilië.

In de aanstaande editie van Automobiel Management leest u uitgebreid over Driving Business Aftermarket 2016.

Bekijk alle foto’s op de Facebook-pagina van Automobiel Management