Mobility Service breidt uit naar Spaanse markt voor elektrisch leasen

Mobility Service, het bedrijf achter zakelijkelektrischleasen.nl, opent een EV-hub in Barcelona. Volgens Mobility Service begint de transitie naar elektrische mobiliteit ook in Zuid-Europa op gang te komen en is er behoefte aan goede informatievoorziening rondom het gebruik van elektrische auto’s.

Momenteel staat elektrisch rijden in Spanje nog in de kinderschoenen, weet Mobility Service. ‘In 2020 was nog maar 1 op de 50 van de nieuw verkochte auto’s een EV, terwijl dat in Nederland 1 op de 5 was. Naar verwachting zal dit in de komende jaren toenemen door onder andere de eisen vanuit de Europese Unie en de EV-proposities van verschillende autofabrikanten.’

Lokale partners

Genoeg reden om een Spaanse versie van zakelijkelektrischleasen.nl op te tuigen. De Spaanse versie van website voorziet, net als in Nederland, de zakelijke rijder straks van alle relevante informatie op autogebied, fiscaliteit en zaken als landelijke laadinfrastructuur. Ook zal de samenwerking met lokale partners een belangrijke rol gaan spelen in de uitbreiding van het merk aldaar.

Lees ook:
Mobility Service start met lease elektrische bedrijfsauto’s

Mobility Service breidt uit naar Spaanse markt voor elektrisch leasen - Automobielmanagement.nl

Mobility Service breidt uit naar Spaanse markt voor elektrisch leasen

Mobility Service, het bedrijf achter zakelijkelektrischleasen.nl, opent een EV-hub in Barcelona. Volgens Mobility Service begint de transitie naar elektrische mobiliteit ook in Zuid-Europa op gang te komen en is er behoefte aan goede informatievoorziening rondom het gebruik van elektrische auto’s.

Momenteel staat elektrisch rijden in Spanje nog in de kinderschoenen, weet Mobility Service. ‘In 2020 was nog maar 1 op de 50 van de nieuw verkochte auto’s een EV, terwijl dat in Nederland 1 op de 5 was. Naar verwachting zal dit in de komende jaren toenemen door onder andere de eisen vanuit de Europese Unie en de EV-proposities van verschillende autofabrikanten.’

Lokale partners

Genoeg reden om een Spaanse versie van zakelijkelektrischleasen.nl op te tuigen. De Spaanse versie van website voorziet, net als in Nederland, de zakelijke rijder straks van alle relevante informatie op autogebied, fiscaliteit en zaken als landelijke laadinfrastructuur. Ook zal de samenwerking met lokale partners een belangrijke rol gaan spelen in de uitbreiding van het merk aldaar.

Lees ook:
Mobility Service start met lease elektrische bedrijfsauto’s