ALD Automotive wordt leasingpartner van Lynk & Co

Lynk & Co en ALD Automotive gaan internationaal samenwerken. ALD Automotive wordt verantwoordelijk voor de full-service leasecontracten voor de zakelijke markt in 7 landen in Europa: Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk, Nederland, België en Zweden.

Klanten kunnen vanaf nu via ALD Automotive full-service leasecontracten afsluiten voor Lynk & Co’s hybride of plug-in hybride 01 SUV. In Nederland zal voorlopig alleen de plug-in hybride beschikbaar zijn. De leasecontracten zijn beschikbaar met flexibele looptijden en kilometrages. Voor de onderhoudsbeurt komt Lynk & Co de auto voor de deur ophalen. Het Lynk & Co aanbod komt in de komende weken digitaal beschikbaar in Europa. Bij het afsluiten van het leasecontract verloopt het volledige proces online, via het digitale platform van ALD Automotive; van de kredietbeoordeling tot de elektronische ondertekening van de overeenkomst.

Lidmaatschap

Lynk & Co biedt naast het leasecontract ook een exclusief lidmaatschap aan, waarmee leaserijders toegang hebben tot de Lynk & Co-community. Leden hebben hiermee toegang tot het deelplatform van het merk, zodat hun leaseauto tegen een vergoeding kan worden gereserveerd en gedeeld met vrienden, familie en de Lynk & Co-community. Leden profiteren bovendien van exclusieve evenementen die Lynk & Co organiseert in haar ledenclubs, waaronder de flagship club in Amsterdam. “Bij Lynk & Co zijn we ervan overtuigd dat mobiliteit beter kan en hebben we in ALD Automotive een gelijkgestemde partner gevonden”, bevestigt Alain Visser, CEO van Lynk & Co.”

Digitaal verbonden

Pravin Chaturi, Partnerships Director ALD Automotive Nederland: “We kunnen zo een mobiliteitsoplossing bieden voor een nieuwe generatie leaserijders, die veel meer digitaal connected zijn en bijvoorbeeld gebruik maken van apps om hun reizen ‘on demand’ te plannen, boeken en betalen. Ook zien wij onder deze generatie de groeiende verschuiving van bezit naar gebruik en een bewuste keuze voor slimmere en groenere mobiliteitsoplossingen. De aanpak van Lynk & Co past bovendien goed bij de ambities van ALD Automotive om meer duurzame mobiliteitsoplossingen aan te bieden.”

Lees ook:
Lynk & Co CEO Alain Visser: “We verkopen geen auto’s maar mobiliteit”

ALD Automotive wordt leasingpartner van Lynk & Co - Automobielmanagement.nl

ALD Automotive wordt leasingpartner van Lynk & Co

Lynk & Co en ALD Automotive gaan internationaal samenwerken. ALD Automotive wordt verantwoordelijk voor de full-service leasecontracten voor de zakelijke markt in 7 landen in Europa: Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk, Nederland, België en Zweden.

Klanten kunnen vanaf nu via ALD Automotive full-service leasecontracten afsluiten voor Lynk & Co’s hybride of plug-in hybride 01 SUV. In Nederland zal voorlopig alleen de plug-in hybride beschikbaar zijn. De leasecontracten zijn beschikbaar met flexibele looptijden en kilometrages. Voor de onderhoudsbeurt komt Lynk & Co de auto voor de deur ophalen. Het Lynk & Co aanbod komt in de komende weken digitaal beschikbaar in Europa. Bij het afsluiten van het leasecontract verloopt het volledige proces online, via het digitale platform van ALD Automotive; van de kredietbeoordeling tot de elektronische ondertekening van de overeenkomst.

Lidmaatschap

Lynk & Co biedt naast het leasecontract ook een exclusief lidmaatschap aan, waarmee leaserijders toegang hebben tot de Lynk & Co-community. Leden hebben hiermee toegang tot het deelplatform van het merk, zodat hun leaseauto tegen een vergoeding kan worden gereserveerd en gedeeld met vrienden, familie en de Lynk & Co-community. Leden profiteren bovendien van exclusieve evenementen die Lynk & Co organiseert in haar ledenclubs, waaronder de flagship club in Amsterdam. “Bij Lynk & Co zijn we ervan overtuigd dat mobiliteit beter kan en hebben we in ALD Automotive een gelijkgestemde partner gevonden”, bevestigt Alain Visser, CEO van Lynk & Co.”

Digitaal verbonden

Pravin Chaturi, Partnerships Director ALD Automotive Nederland: “We kunnen zo een mobiliteitsoplossing bieden voor een nieuwe generatie leaserijders, die veel meer digitaal connected zijn en bijvoorbeeld gebruik maken van apps om hun reizen ‘on demand’ te plannen, boeken en betalen. Ook zien wij onder deze generatie de groeiende verschuiving van bezit naar gebruik en een bewuste keuze voor slimmere en groenere mobiliteitsoplossingen. De aanpak van Lynk & Co past bovendien goed bij de ambities van ALD Automotive om meer duurzame mobiliteitsoplossingen aan te bieden.”

Lees ook:
Lynk & Co CEO Alain Visser: “We verkopen geen auto’s maar mobiliteit”