Van Mossel gaat leasefiets aanbieden via Hellorider

Van Mossel breidt het zakelijke fietslease-aanbod fors uit. Het bedrijf maakt hiertoe gebruik van het fietsleaseplatform Hellorider. De fietsen worden beschikbaar gesteld via de leasemaatschappijen van Van Mossel: Van Mossel Autolease, J&T Autolease en DirectLease, zo maakt het bedrijf vandaag bekend.

Met zakelijke fietslease levert Van Mossel naar eigen zeggen maatwerkoplossingen voor werkgevers en werknemers om de fiscale voordelen van het nieuwe, begin 2020 door de overheid gelanceerde fietsplan te benutten.

Overstap

‘Nu al kiest 24 procent van werkend Nederland voor de fiets of het OV, en uit onderzoek blijkt dat 94 procent van de werknemers flexibiliteit in reisvorm wenst. 46 procent daarvan kiest de fiets als voorkeursvervoermiddel’, aldus Van Mossel. De nieuwe ‘Fiets van de Zaak’ regeling die de overheid op 1 januari 2020 introduceerde, stimuleert werknemers om die overstap naar de fiets te maken. Deze regeling biedt de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand en een fiscale bijtelling van slechts 7 procent een e-bike via hun werkgever te leasen.

Minder betalen

Armand van Veen, Algemeen Directeur. “Met deze dienst kunnen werkgevers hun CO2-footprint verlagen, de parkeerdruk op kantoor beperken en hun personeel een fiscaal gunstig en vooral gezond mobiliteitsalternatief bieden. Werknemers rijden via zakelijke fietslease al vanaf 6 euro per maand een nieuwe e-bike inclusief onderhoud, service en verzekering, en profiteren daarbij van een gunstige bijtellingsregeling waardoor ze onder de streep uiteindelijk minder betalen.”

Lees ook:
Fietsfabrikant Kruitbosch koopt belang in fietsleaseplatform Hellorider

Van Mossel gaat leasefiets aanbieden via Hellorider - Automobielmanagement.nl

Van Mossel gaat leasefiets aanbieden via Hellorider

Van Mossel breidt het zakelijke fietslease-aanbod fors uit. Het bedrijf maakt hiertoe gebruik van het fietsleaseplatform Hellorider. De fietsen worden beschikbaar gesteld via de leasemaatschappijen van Van Mossel: Van Mossel Autolease, J&T Autolease en DirectLease, zo maakt het bedrijf vandaag bekend.

Met zakelijke fietslease levert Van Mossel naar eigen zeggen maatwerkoplossingen voor werkgevers en werknemers om de fiscale voordelen van het nieuwe, begin 2020 door de overheid gelanceerde fietsplan te benutten.

Overstap

‘Nu al kiest 24 procent van werkend Nederland voor de fiets of het OV, en uit onderzoek blijkt dat 94 procent van de werknemers flexibiliteit in reisvorm wenst. 46 procent daarvan kiest de fiets als voorkeursvervoermiddel’, aldus Van Mossel. De nieuwe ‘Fiets van de Zaak’ regeling die de overheid op 1 januari 2020 introduceerde, stimuleert werknemers om die overstap naar de fiets te maken. Deze regeling biedt de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand en een fiscale bijtelling van slechts 7 procent een e-bike via hun werkgever te leasen.

Minder betalen

Armand van Veen, Algemeen Directeur. “Met deze dienst kunnen werkgevers hun CO2-footprint verlagen, de parkeerdruk op kantoor beperken en hun personeel een fiscaal gunstig en vooral gezond mobiliteitsalternatief bieden. Werknemers rijden via zakelijke fietslease al vanaf 6 euro per maand een nieuwe e-bike inclusief onderhoud, service en verzekering, en profiteren daarbij van een gunstige bijtellingsregeling waardoor ze onder de streep uiteindelijk minder betalen.”

Lees ook:
Fietsfabrikant Kruitbosch koopt belang in fietsleaseplatform Hellorider