LeasePlan gaat vloot Deense ISS elektrificeren

LeasePlan heeft een contract gesloten met de Deense facilitair dienstverlener ISS, voor de elektrificatie van haar vloot van circa 20.000 voertuigen. De samenwerking gaat dit jaar van start in Denemarken, Duitsland, Noorwegen en Groot-Brittannië waarna in de komende jaren andere landen zullen volgen.

De huidige voertuigen van ISS, met een Nederlandse vestiging in Meern, stoten jaarlijks rond de 60.000 ton broeikasgassen uit. 70 procent van die voertuigen wordt geleased van LeasePlan.

Samenwerking

“Geen enkele onderneming kan de klimaatcrisis zelf oplossen dus samenwerking is essentieel om een meer duurzame toekomst te bouwen. We werken al vele jaren met LeasePlan en hebben een sterke relatie opgebouwd en we zijn daarom ook enthousiast om samen met hen te werken aan duurzame mobiliteit,’’ zegt Tracy Wilson, Global Head of Sustainability bij ISS World Services A/S.

Lees ook:
LeasePlan brengt deelplatform Tripp naar Rotterdam

LeasePlan gaat vloot Deense ISS elektrificeren - Automobielmanagement.nl

LeasePlan gaat vloot Deense ISS elektrificeren

LeasePlan heeft een contract gesloten met de Deense facilitair dienstverlener ISS, voor de elektrificatie van haar vloot van circa 20.000 voertuigen. De samenwerking gaat dit jaar van start in Denemarken, Duitsland, Noorwegen en Groot-Brittannië waarna in de komende jaren andere landen zullen volgen.

De huidige voertuigen van ISS, met een Nederlandse vestiging in Meern, stoten jaarlijks rond de 60.000 ton broeikasgassen uit. 70 procent van die voertuigen wordt geleased van LeasePlan.

Samenwerking

“Geen enkele onderneming kan de klimaatcrisis zelf oplossen dus samenwerking is essentieel om een meer duurzame toekomst te bouwen. We werken al vele jaren met LeasePlan en hebben een sterke relatie opgebouwd en we zijn daarom ook enthousiast om samen met hen te werken aan duurzame mobiliteit,’’ zegt Tracy Wilson, Global Head of Sustainability bij ISS World Services A/S.

Lees ook:
LeasePlan brengt deelplatform Tripp naar Rotterdam