LeasePlan wil auto’s VinFast gaan aanbieden

LeasePlan wordt de voorkeurspartner van VinFast om operationele leasing, wagenparkbeheer en remarketing aan te bieden aan B2C- en B2B-klanten in Europa. Beide bedrijven hebben hiertoe een intentieverklaring ondertekend.

LeasePlan gaat ook online lease-producten aanbieden als onderdeel van een reeks financieringsopties voor klanten van het Vietnamese merk in Duitsland, Frankrijk en Nederland waar de auto’s allereerst geïntroduceerd worden. Nguyen Thanh Thuy, CEO van VinFast Europe: “Deze aankondiging met LeasePlan is het bewijs van de snelle vooruitgang die VinFast boekt richting zijn Europese introductie, evenals van zijn toewijding om klanten optimale financieringsoplossingen te bieden.”

Connectiviteit

VinFast heeft ook informatie vrijgegeven over de connectiviteitstechnologieën die zijn ingebouwd in zijn EV-modellen, waaronder Smart Services en ADAS (Advanced Driver Assistance Systems). ‘Deze functies zullen VinFast EV’s integreren in alle aspecten van het leven, waardoor een echte drie-in-één slimme EV ontstaat: de perfecte gezinsauto, de ultieme zakenauto en de ideale auto voor boodschappen’, aldus de autofabrikant.

Lees ook:
Vinfast maakt prijzen voor Nederland bekend

LeasePlan wil auto’s VinFast gaan aanbieden - Automobielmanagement.nl

LeasePlan wil auto’s VinFast gaan aanbieden

LeasePlan wordt de voorkeurspartner van VinFast om operationele leasing, wagenparkbeheer en remarketing aan te bieden aan B2C- en B2B-klanten in Europa. Beide bedrijven hebben hiertoe een intentieverklaring ondertekend.

LeasePlan gaat ook online lease-producten aanbieden als onderdeel van een reeks financieringsopties voor klanten van het Vietnamese merk in Duitsland, Frankrijk en Nederland waar de auto’s allereerst geïntroduceerd worden. Nguyen Thanh Thuy, CEO van VinFast Europe: “Deze aankondiging met LeasePlan is het bewijs van de snelle vooruitgang die VinFast boekt richting zijn Europese introductie, evenals van zijn toewijding om klanten optimale financieringsoplossingen te bieden.”

Connectiviteit

VinFast heeft ook informatie vrijgegeven over de connectiviteitstechnologieën die zijn ingebouwd in zijn EV-modellen, waaronder Smart Services en ADAS (Advanced Driver Assistance Systems). ‘Deze functies zullen VinFast EV’s integreren in alle aspecten van het leven, waardoor een echte drie-in-één slimme EV ontstaat: de perfecte gezinsauto, de ultieme zakenauto en de ideale auto voor boodschappen’, aldus de autofabrikant.

Lees ook:
Vinfast maakt prijzen voor Nederland bekend