ALD opent leaseplatform voor particulieren

ALD Private Lease gaat nieuwe en gebruikte leaseauto’s rechtstreeks aanbieden aan particulieren. Hiervoor is een nieuw platform ontwikkeld dat vanaf 12 april online staat.

Lonneke van der Horst, marketing & strategy director: “De langere levertijden van nieuwe auto’s heeft voor een versnelde ontwikkeling van het platform gezorgd. We bieden een ruim aanbod van jong gebruikte leaseauto’s. Het grote voordeel van de auto’s is dat ze wél snel geleverd kunnen worden.”

Online

Consumenten kunnen uit verschillende looptijden kiezen en hun eigen servicepakket samenstellen met verzekeringen, winterbanden en een eigen risico. De particulieren kiezen hun leaseauto online uit, sluiten het contract online af en vervolgens wordt de auto bij de klant op locatie afgeleverd.

Informatie

Op de website vinden consumenten veel informatie en uitleg, aldus ALD. Van der Horst: “Voor veel privé leaserijders is het leasen van een auto nieuw en de informatiebehoefte daardoor groot. Met dit online platform helpen we gebruikers zo goed mogelijk en kunnen zij leasecontracten naar wens samenstellen.”

Lees ook:
AutoScout24 neemt portals LeaseTrader en LeaseVergelijker over

Reageren
500 tekens over
ALD opent leaseplatform voor particulieren - Automobielmanagement.nl

ALD opent leaseplatform voor particulieren

ALD Private Lease gaat nieuwe en gebruikte leaseauto’s rechtstreeks aanbieden aan particulieren. Hiervoor is een nieuw platform ontwikkeld dat vanaf 12 april online staat.

Lonneke van der Horst, marketing & strategy director: “De langere levertijden van nieuwe auto’s heeft voor een versnelde ontwikkeling van het platform gezorgd. We bieden een ruim aanbod van jong gebruikte leaseauto’s. Het grote voordeel van de auto’s is dat ze wél snel geleverd kunnen worden.”

Online

Consumenten kunnen uit verschillende looptijden kiezen en hun eigen servicepakket samenstellen met verzekeringen, winterbanden en een eigen risico. De particulieren kiezen hun leaseauto online uit, sluiten het contract online af en vervolgens wordt de auto bij de klant op locatie afgeleverd.

Informatie

Op de website vinden consumenten veel informatie en uitleg, aldus ALD. Van der Horst: “Voor veel privé leaserijders is het leasen van een auto nieuw en de informatiebehoefte daardoor groot. Met dit online platform helpen we gebruikers zo goed mogelijk en kunnen zij leasecontracten naar wens samenstellen.”

Lees ook:
AutoScout24 neemt portals LeaseTrader en LeaseVergelijker over