LeasePlan en ALD tekenen kaderovereenkomst

ALD en haar eigenaar, de Franse bank Société Générale, hebben de kaderovereenkomst getekend voor de acquisitie van LeasePlan. De overname moet nu nog worden goedgekeurd door de betrokken autoriteiten. De bedrijven gaan ervan uit dat de transactie eind dit jaar afgerond kan worden.

Begin januari werd aangekondigd dat ALD het Nederlandse LeasePlan gaat overnemen. Na afronding van het proces van informatie en consultatie van de betrokken werknemersraden heeft dat nu geleid tot de kaderovereenkomst voor de acquisitie van 100 procent van LeasePlan, kondigt ALD aan.

Afronding

Daarbij gaat het om een bindende overeenkomst waarmee de voorwaarden voor de transactie worden bevestigd. “Het is een stap die de partijen in staat stelt om de afronding van de transactie voor te bereiden.’’ ALD en LeasePlan hebben al een Integration Management Office ingesteld. Dat moet de combinatie van de twee bedrijven voorbereiden en verder regelen zodra het definitieve groene licht is gegeven.

Lees ook:
LeasePlan wil auto’s VinFast gaan aanbieden

Reageren
500 tekens over
LeasePlan en ALD tekenen kaderovereenkomst - Automobielmanagement.nl

LeasePlan en ALD tekenen kaderovereenkomst

ALD en haar eigenaar, de Franse bank Société Générale, hebben de kaderovereenkomst getekend voor de acquisitie van LeasePlan. De overname moet nu nog worden goedgekeurd door de betrokken autoriteiten. De bedrijven gaan ervan uit dat de transactie eind dit jaar afgerond kan worden.

Begin januari werd aangekondigd dat ALD het Nederlandse LeasePlan gaat overnemen. Na afronding van het proces van informatie en consultatie van de betrokken werknemersraden heeft dat nu geleid tot de kaderovereenkomst voor de acquisitie van 100 procent van LeasePlan, kondigt ALD aan.

Afronding

Daarbij gaat het om een bindende overeenkomst waarmee de voorwaarden voor de transactie worden bevestigd. “Het is een stap die de partijen in staat stelt om de afronding van de transactie voor te bereiden.’’ ALD en LeasePlan hebben al een Integration Management Office ingesteld. Dat moet de combinatie van de twee bedrijven voorbereiden en verder regelen zodra het definitieve groene licht is gegeven.

Lees ook:
LeasePlan wil auto’s VinFast gaan aanbieden