Mobility Service neemt Blankert Shortlease over

Mobility Service heeft Blankert Shortlease in Zwolle overgenomen. Dit gebeurt met terugwerkende kracht per 1 januari 2022. Met het wagenpark van Blankert breidt Mobility Service de vloot uit naar circa 7.250 voertuigen, waarvan momenteel circa 40 procent volledig elektrisch is.

New Business Development Director Hilda Boerma: “We nemen een geweldig team van ervaren shortlease aanbieders over. Gezamenlijk beheren we een substantiële vloot van auto’s met flexibele contracten, die we eveneens in abonnementsvorm kunnen gaan aanbieden.”

Voornamelijk EV’s

Algemeen directeur Paul Harms: “Met de vestiging in Zwolle krijgen we een derde fysieke locatie in een gebied waar we vanuit Eelde en Den Haag met voornamelijk EV’s al heel actief zijn. Dit scheelt simpelweg kilometers per geleverde auto, maar draagt ook weer bij aan onze persoonlijke aanpak, het één-op-één contact met onze klanten en het kunnen geven van gedegen EV-adviezen.”

Lees ook:
AM Fleet Event 2022: sector staat voor grote uitdagingen

Mobility Service neemt Blankert Shortlease over - Automobielmanagement.nl

Mobility Service neemt Blankert Shortlease over

Mobility Service heeft Blankert Shortlease in Zwolle overgenomen. Dit gebeurt met terugwerkende kracht per 1 januari 2022. Met het wagenpark van Blankert breidt Mobility Service de vloot uit naar circa 7.250 voertuigen, waarvan momenteel circa 40 procent volledig elektrisch is.

New Business Development Director Hilda Boerma: “We nemen een geweldig team van ervaren shortlease aanbieders over. Gezamenlijk beheren we een substantiële vloot van auto’s met flexibele contracten, die we eveneens in abonnementsvorm kunnen gaan aanbieden.”

Voornamelijk EV’s

Algemeen directeur Paul Harms: “Met de vestiging in Zwolle krijgen we een derde fysieke locatie in een gebied waar we vanuit Eelde en Den Haag met voornamelijk EV’s al heel actief zijn. Dit scheelt simpelweg kilometers per geleverde auto, maar draagt ook weer bij aan onze persoonlijke aanpak, het één-op-één contact met onze klanten en het kunnen geven van gedegen EV-adviezen.”

Lees ook:
AM Fleet Event 2022: sector staat voor grote uitdagingen