Hybrides bij Chrysler

Op de Los Angeles Motor Show (16-25 november) introduceert Chrysler LLC twee modellen met het zogenoemde two-mode hybrid system.

Het gaat om de Chrysler Aspen en de Dodge Durango. Het two-mode hybrid system staat voor een combinatie van een V8-benzinemotor met cilinderuitschakeling, een elektromotor en een elektronisch gestuurde continu variabele transmissie. Hierdoor gebruiken deze modellen gemiddeld een kwart minder brandstof dan de uitvoeringen met alleen een benzinemotor. In de stad is een besparing tot veertig procent te realiseren, zo claimt ‘het nieuwe Chrysler’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hybrides bij Chrysler - Automobielmanagement.nl

Hybrides bij Chrysler

Op de Los Angeles Motor Show (16-25 november) introduceert Chrysler LLC twee modellen met het zogenoemde two-mode hybrid system.

Het gaat om de Chrysler Aspen en de Dodge Durango. Het two-mode hybrid system staat voor een combinatie van een V8-benzinemotor met cilinderuitschakeling, een elektromotor en een elektronisch gestuurde continu variabele transmissie. Hierdoor gebruiken deze modellen gemiddeld een kwart minder brandstof dan de uitvoeringen met alleen een benzinemotor. In de stad is een besparing tot veertig procent te realiseren, zo claimt ‘het nieuwe Chrysler’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding