Koskamp ‘intermediair’ bij afvoer gebruikte autobanden

Koskamp Automaterialen en Granuband Inzameling gaan samenwerken in het afvoeren van gebruikte autobanden.

Granuband zorgt voor een milieuvriendelijke verwerking van alle componenten van gebruikte banden. In de fabriek in Amsterdam worden alle processen uitgevoerd, van inzameling tot eindproduct. Granuband zamelt jaarlijks zo’n 25 duizend ton aan autobanden in. Koskamp Automaterialen zal als intermediair de garagist vanaf de aanmelding begeleiden in het traject. Autobedrijven die hun banden via Granuband verwerken ontvangen gratis een bandenkar of bandencontainer. De garagist kan de op te halen banden aanmelden via internet en vervolgens zal Granuband de banden binnen vijf werkdagen ophalen. www.granuband.nl of www.koskamp.nl .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Koskamp ‘intermediair’ bij afvoer gebruikte autobanden - Automobielmanagement.nl

Koskamp ‘intermediair’ bij afvoer gebruikte autobanden

Koskamp Automaterialen en Granuband Inzameling gaan samenwerken in het afvoeren van gebruikte autobanden.

Granuband zorgt voor een milieuvriendelijke verwerking van alle componenten van gebruikte banden. In de fabriek in Amsterdam worden alle processen uitgevoerd, van inzameling tot eindproduct. Granuband zamelt jaarlijks zo’n 25 duizend ton aan autobanden in. Koskamp Automaterialen zal als intermediair de garagist vanaf de aanmelding begeleiden in het traject. Autobedrijven die hun banden via Granuband verwerken ontvangen gratis een bandenkar of bandencontainer. De garagist kan de op te halen banden aanmelden via internet en vervolgens zal Granuband de banden binnen vijf werkdagen ophalen. www.granuband.nl of www.koskamp.nl .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding