'Arnie' moet elektrische auto nieuw leven inblazen

Gouverneur Arnold Schwarzenegger van de staat Californië moet de elektrische auto nieuw leven inblazen.

Dat vindt ‘Plug In America’, een nonprofitorganisatie in Californië, die de productie en het gebruik van elektrische voertuigen wil bevorderen. Plug in America heeft Schwarzenegger gevraagd om zijn belofte om “de klok terug te draaien wat betreft luchtvervuiling” na te komen. Dat zou moeten door de California Air Resources Board (CARB) te verzoeken om hun historische Zero Emissions Vehicle (ZEV) programma onmiddellijk in ere te herstellen. In een brief, die mede is ondertekend door milieugroeperingen, vooraanstaande zakenmensen en celebreties prees PiA gouverneur Schwarzenegger voor de belofte die hij in 2006 deed, toen hij het Californische Million Solar Roofs plan ondertekende. Het verzoek wordt ondersteund met faxen van supporters uit Amerika en dertien andere landen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

'Arnie' moet elektrische auto nieuw leven inblazen - Automobielmanagement.nl

'Arnie' moet elektrische auto nieuw leven inblazen

Gouverneur Arnold Schwarzenegger van de staat Californië moet de elektrische auto nieuw leven inblazen.

Dat vindt ‘Plug In America’, een nonprofitorganisatie in Californië, die de productie en het gebruik van elektrische voertuigen wil bevorderen. Plug in America heeft Schwarzenegger gevraagd om zijn belofte om “de klok terug te draaien wat betreft luchtvervuiling” na te komen. Dat zou moeten door de California Air Resources Board (CARB) te verzoeken om hun historische Zero Emissions Vehicle (ZEV) programma onmiddellijk in ere te herstellen. In een brief, die mede is ondertekend door milieugroeperingen, vooraanstaande zakenmensen en celebreties prees PiA gouverneur Schwarzenegger voor de belofte die hij in 2006 deed, toen hij het Californische Million Solar Roofs plan ondertekende. Het verzoek wordt ondersteund met faxen van supporters uit Amerika en dertien andere landen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding