Wegenwacht compenseert CO2

De ANWB Zakelijke Markt heeft vorig jaar 616 ton koolstofdioxide gecompenseerd voor de zakelijke markt door middel van het investeren in een windmolenpark.

Het betreft de door de ANWB Wegenwacht gereden kilometers ten behoeve van de pechhulpverlening. Dit gebeurde voor alle leden van ANWB voor Bedrijven en voor klanten uit de marktsegmenten Autofabrikanten en -importeurs, Fleet/Lease/Rental en Verzekeraars. ANWB Zakelijke markt zegt duurzaamheid belangrijk te vinden en neemt daarom allerlei milieuvriendelijke maatregelen zoals roetfilters onder alle Wegenwacht voertuigen. 616 ton CO2 is ongeveer net zo veel als vier hectare bomen in Europa jaarlijks kunnen opnemen.

Wegenwacht compenseert CO2 - Automobielmanagement.nl

Wegenwacht compenseert CO2

De ANWB Zakelijke Markt heeft vorig jaar 616 ton koolstofdioxide gecompenseerd voor de zakelijke markt door middel van het investeren in een windmolenpark.

Het betreft de door de ANWB Wegenwacht gereden kilometers ten behoeve van de pechhulpverlening. Dit gebeurde voor alle leden van ANWB voor Bedrijven en voor klanten uit de marktsegmenten Autofabrikanten en -importeurs, Fleet/Lease/Rental en Verzekeraars. ANWB Zakelijke markt zegt duurzaamheid belangrijk te vinden en neemt daarom allerlei milieuvriendelijke maatregelen zoals roetfilters onder alle Wegenwacht voertuigen. 616 ton CO2 is ongeveer net zo veel als vier hectare bomen in Europa jaarlijks kunnen opnemen.