De elektrische Renaults die vanaf 2011 op de markt verschijnen, zullen aangeboden worden aan klanten van ALD Automotive en Arval in Europa.

ALD Automotive wil er zijn engagement op het gebied van duurzame ontwikkeling mee overbrengen op bedrijven die milieuvriendelijke voertuigen willen gebruiken. Dat zegt algemeen directeur Gianluca Soma van ALD tegen het Belgische ezine Fleet & Business.

In juni 2009 heeft Renault zijn strategie voor elektrische voertuigen voorgesteld aan enkele grote klanten. Voor de alliantie Renault-Nissan betekent het elektrische voertuig de daadwerkelijke technologische breuk die moet leiden tot een duidelijke vermindering van de CO2-emissies. Een compleet gamma wordt vanaf 2011 gelanceerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding