ElektroMobiel 2009 sluit aan op ecomobiel, de vakbeurs over duurzame mobiliteit (22 en 23 september) in de Cruise Terminal. De eerste congresdag van ecomobiel staat in het teken van elektrisch vervoer. Terwijl experts binnen spreken over beleid en achtergronden, gaat het pal naast de Cruise Terminal om de dagelijkse praktijk. Het evenement voor gebruikers van elektrische voertuigen is een initiatief van ecomobiel, Eneco en ZERAuto. Op www.ecomobiel.nl en www.zerauto.nl staat meer info.
Marc Bolier, hoofdredacteur van ZERAuto: ‘De aandacht voor elektrisch rijden groeit enorm. Veel mensen willen wel eens weten hoe de praktijk eruitziet. Wie beter dan de rijders van elektrische auto’s en scooters kunnen daarover meer vertellen? Dat is weer eens wat anders dan een dik rapport van een paar keurige onderzoekers. Met deze meeting willen ecomobiel, Eneco en ZERAuto de rijders en hun voertuigen bij elkaar brengen en het publiek de mogelijkheid geven zich te informeren over elektrisch vervoer.’
ElektroMobiel vindt plaats vanaf 14.00 uur op de Rotterdamse Wilhelminakade (naast de Cruise Terminal). Zowel deelname als bezoek aan ElektroMobiel 2009 is kosteloos. De deelnemers worden onthaald met een glas champagne en kunnen die dag gratis ecomobiel 2009 bezoeken. Eneco zal voor een aantal oplaadpunten zorgen. Aanmelden kan via info@zerauto.nl.
ZERauto biedt alle inschrijvers de gelegenheid zichzelf en hun elektromobiel op de website te presenteren.