Tazzari is een nieuw Italiaans automerk dat alleen elektrische auto’s bouwt. Het merk wordt in Nederland vertegenwoordigd door SensaMotive dat een businessmodel heeft ontwikkeld waarbij de verkoop van de modellen niet via traditionele dealers maar via internet verloopt. Frank de Jong van SensaMotive: "De automarkt is in een rap tempo aan het veranderen. De consument wil tegen zo laag mogelijke kosten autorijden en het verkoopkanaal is door de veranderde marktomstandigheden toe aan een nieuwe manier van zaken doen. Wij werken niet met dealers, maar gaan als eerste automerk onze modellen alleen online verkopen." Hij vindt dat Nieuweautokopen.nl is een perfecte partner in die strategie is. "Nieuweautokopen.nl is de meest logische partner voor ons en voor Tazzari. De consument koopt via de webwinkel, aflevering en service vinden centraal plaats via SensaMotive. Door deze aanpak hebben we in combinatie met de Tazzari Zero een uniek aanbod in de autobranche."

De Tazzari Zero City Kart heeft met lithium-ion accu’s een bereik van 140 kilometer en een gemiddeld verbruik van drie cent per kilometer. De auto is vanzelfsprekend vrijgesteld van bpm en wegenbelasting. Door het aluminium chassis, de achterwielaandrijving en de tussen de assen geplaatste elektromotor beschikt de Tazzari Zero over een uitermate sportief weggedrag en is hij zeer geschikt voor gebruik in en om de stad. De Tazzari Zero is per heden te koop via Nieuweautokopen.nl voor 28 mille inclusief btw. Er zit drie maanden levertijd op.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding