Greenwheels in stimuleringsprogramma elektrische auto

Greenwheels maakt deel uit van de negen innovatieve projecten die zojuist zijn gekozen in de zogenoemde proeftuin elektrisch rijden. De Nederlandse regering trekt voor de negen projecten een subsidie uit van tien miljoen euro.

De projecten moeten voldoen aan de volgende voorwaarden:

1. Elektrisch aangedreven voertuigen daadwerkelijk en snel inzetten, minimaal tot 2013

2. Krachten van verschillende partijen bundelen : fabrikant, aanbieder van mobiliteit, energiebedrijven, steden of stadsgebieden.

3. Een goede zichtbaarheid van het project.

 

Peugeot Nederland tekende afgelopen januari een intentieverklaring voor de aanschaf en inzet van elektrische auto’s, Vijfentwintig stuks Peugeot iOn zullen worden ingezet in een samenwerkingsverband van Greenwheels als aanbieder van de deelauto, Peugeot als leverancier van de auto’s, Essent (RWE) als zorgdrager voor de oplaadinfrastructuur en vier grote steden in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Vincent Rambaud, directeur van Automobiles Peugeot: "Het verheugt mij dat met het partnership met Greenwheels Peugeot de gelegenheid is gegeven deel te nemen in een belangrijk nationaal programma ter bevordering van elektrische voertuigen in Nederland."

 

Gijs van Lookeren Campagne is éen van de oprichters van deelauto-bedrijf Greenwheels: "Het betekent een nieuwe stap in de langdurige en constructieve samenwerking met Peugeot Nederland. De elektrische Peugeot iOn past perfect in ons concept van deelauto’s. Onze klanten gebruiken de Greenwheels-auto’s hoofdzakelijk voor korte ritten en wij hebben voldoende parkeerplaatsen in het centrum van de vier grote steden."

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Greenwheels in stimuleringsprogramma elektrische auto - Automobielmanagement.nl

Greenwheels in stimuleringsprogramma elektrische auto

Greenwheels maakt deel uit van de negen innovatieve projecten die zojuist zijn gekozen in de zogenoemde proeftuin elektrisch rijden. De Nederlandse regering trekt voor de negen projecten een subsidie uit van tien miljoen euro.

De projecten moeten voldoen aan de volgende voorwaarden:

1. Elektrisch aangedreven voertuigen daadwerkelijk en snel inzetten, minimaal tot 2013

2. Krachten van verschillende partijen bundelen : fabrikant, aanbieder van mobiliteit, energiebedrijven, steden of stadsgebieden.

3. Een goede zichtbaarheid van het project.

 

Peugeot Nederland tekende afgelopen januari een intentieverklaring voor de aanschaf en inzet van elektrische auto’s, Vijfentwintig stuks Peugeot iOn zullen worden ingezet in een samenwerkingsverband van Greenwheels als aanbieder van de deelauto, Peugeot als leverancier van de auto’s, Essent (RWE) als zorgdrager voor de oplaadinfrastructuur en vier grote steden in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Vincent Rambaud, directeur van Automobiles Peugeot: "Het verheugt mij dat met het partnership met Greenwheels Peugeot de gelegenheid is gegeven deel te nemen in een belangrijk nationaal programma ter bevordering van elektrische voertuigen in Nederland."

 

Gijs van Lookeren Campagne is éen van de oprichters van deelauto-bedrijf Greenwheels: "Het betekent een nieuwe stap in de langdurige en constructieve samenwerking met Peugeot Nederland. De elektrische Peugeot iOn past perfect in ons concept van deelauto’s. Onze klanten gebruiken de Greenwheels-auto’s hoofdzakelijk voor korte ritten en wij hebben voldoende parkeerplaatsen in het centrum van de vier grote steden."

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding