Belgische monteurs LPG installaties hebben het druk

De monteurs van LPG installaties hebben het in België momenteel bijzonder druk.

Door de piekende benzineprijzen willen steeds meer automobilisten op het goedkopere gas overschakelen. "De installatiekosten van gemiddeld 1.800 euro zijn snel terugverdiend: anderhalf jaar voor wie jaarlijks 20.000 km rijdt", aldus een installateur. Voor een liter LPG betalen onze zuiderburen momenteel 67 eurocent. 
Dat is een volle euro minder dan men in België voor een liter benzine kwijt is. De vraag naar LPG installaties laat sinds 1 maart een stijgende lijn zien. "We moeten overwerken om de mensen snel te bedienen want we willen de wachttijd tot anderhalve maand beperken", zo laat de installateur weten. Het grote nadeel van auto’s met een LPG installatie is dat men in België niet welkom is in de meeste ondergrondse parkeergarages.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties
Belgische monteurs LPG installaties hebben het druk - Automobielmanagement.nl

Belgische monteurs LPG installaties hebben het druk

De monteurs van LPG installaties hebben het in België momenteel bijzonder druk.

Door de piekende benzineprijzen willen steeds meer automobilisten op het goedkopere gas overschakelen. "De installatiekosten van gemiddeld 1.800 euro zijn snel terugverdiend: anderhalf jaar voor wie jaarlijks 20.000 km rijdt", aldus een installateur. Voor een liter LPG betalen onze zuiderburen momenteel 67 eurocent. 
Dat is een volle euro minder dan men in België voor een liter benzine kwijt is. De vraag naar LPG installaties laat sinds 1 maart een stijgende lijn zien. "We moeten overwerken om de mensen snel te bedienen want we willen de wachttijd tot anderhalve maand beperken", zo laat de installateur weten. Het grote nadeel van auto’s met een LPG installatie is dat men in België niet welkom is in de meeste ondergrondse parkeergarages.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties