Op deze site is uitgebreide informatie te vinden over wat er per dag te zien en te doen is op de stand op AutoRAI 2011. Het gehele programma van het EV-café van 13 tot en met 23 april staat online en is gevuld met verschillende presentaties, debatten, inloopsessies en info- en entertainment. Op de site staat ook informatie over verschillende aspecten die bij elektrisch rijden aan de orde zijn. Zo is er informatie te vinden over het comfort dat elektrische auto’s bieden, vooral het afwezig zijn van motorgeluid en het rijden zonder te hoeven schakelen dragen daaraan bij. Bovendien is er informatie te vinden over het feit er nooit meer op een koud en winderig tankstation getankt hoeft te worden. Opladen van de auto gebeurt via het stopcontact en kan gedaan worden onder werktijd, tijdens een familiebezoek of sportafspraak. Informatie over het Platform Elektrische Mobiliteit van RAI Vereniging plus een groot aantal links van de verschillende deelnemers aan de stand completeren de website die zojuist live is gegaan.

 

Kies Elektrisch! is een initiatief van het Platform Elektrische Mobiliteit (PEM) van RAI Vereniging en het Formule E-team van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding