Oud-minister Ed Nijpels beet onlangs het spits af. Hij gaf zijn visie op elektrische mobiliteit tijdens een rit met een van de PurElectric Tesla’s die wordt ingezet om de campagne onder de aandacht te brengen. Naast de visie van Nijpels op elektrische mobiliteit zullen in de komende maanden ook andere BN’ers hun ervaringen delen. Ook biedt de website praktische informatie over elektrisch rijden en een compleet overzicht van de beschikbare oplaadpunten.

De strategie van The Alwaysbemobile Company is niet alleen gericht op delen van ervaringen met elektrisch rijden maar ook op onderhoud van elektrische auto’s en vormen van een landelijk netwerk van oplaadpunten. De eerste zogeheten PowerPoints zijn inmiddels operationeel. De organisatie beschikt over diverse garageformules, samen goed voor bijna vierhonderd vestigingen in België en Nederland.

Luc van Bussel, CEO van The Alwaysbemobile Company, vindt de ervaringen van berijders "van groot belang om duurzame mobiliteit een flinke duw in de rug te geven. De vraag is niet of Elektrisch Rijden de toekomst is, maar wanneer de rijder massaal elektrisch vervoer omarmt."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding