Ter gelegenheid van de officiële opening arriveerde wethouder Eric Hercules per elektrische Tesla. Onder de naam PurElectric startte Profile Tyrecenter onlangs zijn Strategie voor Elektrische Voertuigen. Ze is erop gericht de ervaringen van het Elektrische Rijden breed te delen, elektrische auto’s te onderhouden en een landelijk netwerk van oplaadpunten uit te rollen. "Een witte Tesla in Nederland en een rode in Vlaanderen gaan ons helpen bij de promotie van onze campagne", aldus Luc van Bussel, CEO van moederbedrijf Alwaysbemobile Company.

Profile Tyrecenter Texel is één van de eerste franchisenemers die dit initiatief opvolgt en actief met duurzame mobiliteit aan het werk is gegaan. Directeur Ben Rentenaar. "Vorig jaar namen wij deel aan het project ‘Proeftuin Texel Elektrisch Rijden’ met 26 ondernemers. Wij willen daadwerkelijk meewerken aan een duurzame toekomst en niet gaan zitten afwachten."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding