All Green Vehicles is gespecialiseerd in elektrische aandrijflijnen en alle activiteiten worden overgenomen door Electric Power Holland, nieuw opgericht door KR Investments. Directeur van het bedrijf wordt Ewoud Vroegop, die in het verleden al betrokken was bij All Green Vehicles. Vroegop: "Wij zijn erg blij met de doorstart. Blij voor het personeel dat mee kan naar de nieuwe organisatie, en natuurlijk blij voor onze klanten als Eneco, Technische Unie en Mondial Movers die jarenlang op All Green Vehicles hebben vertrouwd." Curator Sjoerd Tilman van Mannaertsappels Advocaten & Notarissen begeleidde de doorstart. "Het businessplan van de nieuwe onderneming is gewijzigd ten opzichte van dat van All Green Vehicles – er is nu een duidelijke focus. Bovendien is de klantenbasis van het bedrijf gezond en de kennis blijft behouden."

Electric Power Holland richt zich op de verkoop, productie en ontwikkelingen van hoogwaardige, elektrische aandrijflijnen voor de automotive industrie, in het bijzonder voor grootstedelijke distributie en professioneel personenvervoer. Electric Power Holland adviseert ook bedrijven die overwegen (gedeeltelijk) over te stappen op elektrische voertuigen en voert service en onderhoud uit aan bestaande elektrische voertuigen en wagenparken. All Green Vehicles bouwde in het verleden conventionele voertuigen om tot ev’s maar die tijdrovende en kostbare dienst zal door Electric Power Holland niet worden voortgezet.

Kapitaal om Electric Power Holland op te starten is afkomstig van investeringsmaatschappij KR Investments. Een van de eigenaren is Roland Notermans: "Wij investeren met geld en advies in bijvoorbeeld zorg, leisure en energie. Electric Power Holland past goed in onze portefeuille. Wij geloven in elektrisch rijden, voor nu en op langere termijn. Een specialistisch bedrijf als Electric Power Holland heeft in onze ogen de toekomst." De vestigingsplaats van Electric Power Holland moet nog worden bepaald maar het zal in elk geval centraal in Nederland zijn, gemakkelijk bereikbaar voor bestaande en nieuwe klanten. Het grootschalige productiegedeelte van Electric Power Holland zal waarschijnlijk worden losgekoppeld van het ontwikkelingsbedrijf. Er wordt momenteel gesproken met provincies en gemeenten elders in het land die interesse hebben in het aantrekken van een productiebedrijf in duurzame, groene aandrijfsystemen.