Stichting e-laad gaat massa-campagne voeren (filmpje)

Voor het eerst in haar bestaan gaat stichting e-laad een campagne voeren in de massamedia. De boodschap is dat mensen die in 2012 een elektrische auto gaan rijden bij stichting e-laad een gratis oplaadpunt voor de deur kunnen aanvragen.

Onderdeel van de campagne zijn advertenties in kranten, zoals die in Metro op 31 januari, radiospotjes, een Youtube-filmpje (zie onder) en een viral. Met het aanleggen van een basisinfrastructuur van publieke oplaadpunten wil stichting e-laad in 2012 de grote doorbraak van elektrisch rijden verder stimuleren en zet dus vol in op meer oplaadpunten bij elektrische rijders voor de deur. Het is ons cadeau aan een schoner en stiller Nederland, aldus directeur Onoph Caron.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Stichting e-laad gaat massa-campagne voeren (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Stichting e-laad gaat massa-campagne voeren (filmpje)

Voor het eerst in haar bestaan gaat stichting e-laad een campagne voeren in de massamedia. De boodschap is dat mensen die in 2012 een elektrische auto gaan rijden bij stichting e-laad een gratis oplaadpunt voor de deur kunnen aanvragen.

Onderdeel van de campagne zijn advertenties in kranten, zoals die in Metro op 31 januari, radiospotjes, een Youtube-filmpje (zie onder) en een viral. Met het aanleggen van een basisinfrastructuur van publieke oplaadpunten wil stichting e-laad in 2012 de grote doorbraak van elektrisch rijden verder stimuleren en zet dus vol in op meer oplaadpunten bij elektrische rijders voor de deur. Het is ons cadeau aan een schoner en stiller Nederland, aldus directeur Onoph Caron.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding