BMW i Mobility Services heeft een overeenkomst getekend met NOW Innovations, een technisch innovatiebedrijf uit Estland. De samenwerking gaat over oplossingen voor mobiel betalen en factureren. Daarmee wordt het aanbod van BMW´s ParkNow uitgebreid en bestaat het niet meer alleen uit parkeergarages maar kan er ook op de straat worden geparkeerd. ParkNow is een elektronisch mobiel systeem voor parkeerservice dat gebruikers in staat stelt een parkeerplaats vooruit te reserveren en te betalen. Joachim Hauser, directeur van BMW i Mobility Services: "De huidige focus van ParkNow is gericht op off-street parkeren. Met de mogelijkheden van NOW zullen we binnenkort in staat zijn ons aanbod te verbreden. De integratie van on-street parkeren is een belangrijke stap."

NOW! Innovations is een provider van mobiele facturerings- en betalingssystemen op drie continenten en in acht landen. De elektronische parkeerservices van ParkNow geeft gebruikers de mogelijkheid vooruit parkeerruimte te boeken.  Men kan gebruik maken van de ParkNow app of de website. Er zijn momenteel 35 ParkNow-stations in en rond San Francisco. ParkNow is een joint venture tussen BMW i Ventures en en Urban Mobility LLC.

Investeringsmaatschappij  BMW i Ventures zoekt langetermijnpartnerschappen op de deelgebieden e-mobility, navigatie, parkeren en autodelen. Zo is er ook de parkeerservice Park@MyHouse, een online marktplaats die beschikbare parkeerruimte bij huizen verbindt met zoekers van een parkeerplaats. En er is de app Parkopedia die helpt bij het vinden van parkeerplaatsen in dertig landen. Het is een database met duizenden parkeerplaatsen en -garages.  BMW i Ventures ie een onderdeel van BMW i, submerk van BMW Group, dat staat voor vooruitstrevende mobiliteitsservices en auto’s, inspirerend design en een nieuwe begrip van het woord premium. Dat woord krijgt namelijk veel meer een lading van duurzaamheid.