Op die manier wil men meer inhoud geven aan het fenomeen elektrische auto’s en de discussie daarover stimuleren, vooruitlopend op het congres van het formule E-Team op 30 mei (NBC Nieuwegein, Nederland Eelektrisch).

Op de Automotive Campus in Helmond komen op donderdag 23 mei alvast voorstanders en sceptici van elektrisch rijden samen. Aan de hand van vooraf bekendgemaakte stellingen gaan zij de discussie aan, onder leiding van Fred Welschen, directeur van AutomotiveNL. Per stelling velt een forum van drie deskundigen een eindoordeel over de discussie, waarin ook het publiek actief wordt betrokken. Contact: Godfried Puts.

Kom ook naar het AM Congres Duurzame Mobiliteit

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding