Tesla krijgt award voor distributiemodel

Voor de wijze waarop het zijn elektrische auto distribueert en bijbehorende service biedt, is elektrische-autofabrikant Tesla beloond met een L.E.A.D.E.R.-award van Automotive News Europe/Automotive Intelligence Center.

De uitreiking vond gisteren plaats tijdens het Automotive News Europe Congres in Parijs. De afkorting staat voor Leaders in European Automotive Development, Excellence, and Research. De awards zijn er voor innovatie in drie categorieën: productontwikkeling en duurzame technologie, technologie toegepast door toeleveranciers en automotive retailing. Tesla kreeg een award in deze laatste categorie.

De jury loofde de "innovatieve benadering van distributie en service van volledig elektrische auto’s wereldwijd en de ontwikkeling van het Supercharging netwerk." Tesla werd verder door de jury erkend als "voortrekker in het populariseren van elektrische auto’s, door de uitdagingen van elektrisch rijden aan te pakken en een gezonde en aantrekkelijke waardepropositie te creëren in een sterk concurrerende markt."

Tesla bezit op dit moment in Europa negen ‘retail design stores’, waar klanten de sedan Model S kunnen reserveren. Nieuwe locaties volgen deze zomer en herfst in Brussel, Londen en Amsterdam. De levering van Model S in Europa start deze zomer. In voorbereiding hierop zal Tesla ook meer service centers openen. Gepland voor dit jaar staan service centers in Amsterdam, Genève, Frankfurt, Brussel, Hamburg en Wenen. Het eerste Supercharging station in Europa wordt deze zomer in Noorwegen geïntroduceerd. Dit systeem stelt Model S-eigenaren in staat hun auto gratis, in minder dan een half uur tijd, op te laden.

Op het AM-congres Duurzame Mobiliteit komt Bryan Batista namens Tesla Motors op 25 juni vertellen waarom het merk voor Nederland koos en wat de plannen hier zijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Tesla krijgt award voor distributiemodel - Automobielmanagement.nl

Tesla krijgt award voor distributiemodel

Voor de wijze waarop het zijn elektrische auto distribueert en bijbehorende service biedt, is elektrische-autofabrikant Tesla beloond met een L.E.A.D.E.R.-award van Automotive News Europe/Automotive Intelligence Center.

De uitreiking vond gisteren plaats tijdens het Automotive News Europe Congres in Parijs. De afkorting staat voor Leaders in European Automotive Development, Excellence, and Research. De awards zijn er voor innovatie in drie categorieën: productontwikkeling en duurzame technologie, technologie toegepast door toeleveranciers en automotive retailing. Tesla kreeg een award in deze laatste categorie.

De jury loofde de "innovatieve benadering van distributie en service van volledig elektrische auto’s wereldwijd en de ontwikkeling van het Supercharging netwerk." Tesla werd verder door de jury erkend als "voortrekker in het populariseren van elektrische auto’s, door de uitdagingen van elektrisch rijden aan te pakken en een gezonde en aantrekkelijke waardepropositie te creëren in een sterk concurrerende markt."

Tesla bezit op dit moment in Europa negen ‘retail design stores’, waar klanten de sedan Model S kunnen reserveren. Nieuwe locaties volgen deze zomer en herfst in Brussel, Londen en Amsterdam. De levering van Model S in Europa start deze zomer. In voorbereiding hierop zal Tesla ook meer service centers openen. Gepland voor dit jaar staan service centers in Amsterdam, Genève, Frankfurt, Brussel, Hamburg en Wenen. Het eerste Supercharging station in Europa wordt deze zomer in Noorwegen geïntroduceerd. Dit systeem stelt Model S-eigenaren in staat hun auto gratis, in minder dan een half uur tijd, op te laden.

Op het AM-congres Duurzame Mobiliteit komt Bryan Batista namens Tesla Motors op 25 juni vertellen waarom het merk voor Nederland koos en wat de plannen hier zijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding