Op die manier kunnen ze een persoonlijke praktijkervaring met elektrische aandrijving koppelen aan de voordrachten van experts. In congrescentrum De Vanenburg praat een keur aan deskundigen de deelnemers bij over de stand van zaken rond duurzame mobiliteit anno 2013. Dat gebeurt zowel in plenaire sessies als tijdens kleinere bijeenkomsten, te bezoeken naar eigen voorkeur.  Of het nu gaat om huidige en toekomstige verkoopcijfers, groengas/aardgas, het succes van Tesla, de vermarkting van elektromobiliteit of de samenwerking tussen markt en overheid – alle aspecten van E-bedrijfsvoering komen ter sprake.

Voor een uitgebreide toelichting op het programma kunt u hier doorklikken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding