Nissan LEAF gratis met de trein mee op vakantie door Frankrijk

Nissan en de Franse spoororganisatie SNCF gaan het elektrisch rijden in Frankrijk aantrekkelijker maken.

Bestuurders van een elektrische Nissan LEAF mogen namelijk gratis gebruikmaken van de autotrein die vanuit Parijs naar het zuiden van Frankrijk rijdt.

Elektrische autovakantie naar Zuid-Frankrijk

Nissan installeert ook tien snellaadstations in het zuidelijke deel van Frankrijk zodat de LEAF-rijders naar hartenlust kunnen opladen. LEAF-rijders die met hun elektrische auto en het gezin voor de vakantie over het spoor willen reizen naar Zuid-Frankrijk betalen 235 euro. Voor het transport van de LEAF hoeft niet betaald te worden. De SNCF zorgt ervoor dat de auto tijdens de zes uur lange rit wordt opgeladen zodat de vakantie met een volle accu kan beginnen. Volgens Nissan is het ideaal om met de trein door Frankrijk te reizen. Treinen rijden sneller, hebben geen last van files en zijn voordeliger. Een autorit naar Zuid-Frankrijk met een benzineauto duurt zo’n negen uur en kost al snel zo’n 325 euro aan brandstof en tol.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nissan LEAF gratis met de trein mee op vakantie door Frankrijk - Automobielmanagement.nl

Nissan LEAF gratis met de trein mee op vakantie door Frankrijk

Nissan en de Franse spoororganisatie SNCF gaan het elektrisch rijden in Frankrijk aantrekkelijker maken.

Bestuurders van een elektrische Nissan LEAF mogen namelijk gratis gebruikmaken van de autotrein die vanuit Parijs naar het zuiden van Frankrijk rijdt.

Elektrische autovakantie naar Zuid-Frankrijk

Nissan installeert ook tien snellaadstations in het zuidelijke deel van Frankrijk zodat de LEAF-rijders naar hartenlust kunnen opladen. LEAF-rijders die met hun elektrische auto en het gezin voor de vakantie over het spoor willen reizen naar Zuid-Frankrijk betalen 235 euro. Voor het transport van de LEAF hoeft niet betaald te worden. De SNCF zorgt ervoor dat de auto tijdens de zes uur lange rit wordt opgeladen zodat de vakantie met een volle accu kan beginnen. Volgens Nissan is het ideaal om met de trein door Frankrijk te reizen. Treinen rijden sneller, hebben geen last van files en zijn voordeliger. Een autorit naar Zuid-Frankrijk met een benzineauto duurt zo’n negen uur en kost al snel zo’n 325 euro aan brandstof en tol.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding