Toyota opnieuw hoofdsponsor ecomobiel Ahoy

Toyota, of beter gezegd Louwman & Parqui, is voor het derde achtereenvolgende jaar hoofdsponsor van ecomobiel, de vakbeurs voor duurzame mobiliteit en mobiliteitsmanagement die op 8 en 9 oktober in Ahoy Rotterdam wordt gehouden.

Zoals gebruikelijk neemt Toyota een aantal van hybride modellen mee naar de beurs, waaronder de juist geïntroduceerde Auris TS. Bovendien laat Toyota op ecomobiel zien welke innovaties het de komende tijd in petto heeft, zoals de waterstofauto die vanaf 2015 in productie gaat. Met vijf hybride auto’s (Yaris, Auris, Auris TS, Prius en Prius Wagon) en de Prius Plug-in Hybrid in het modellengamma heeft Toyota een breed aanbod. Louwman & Parqui, de Nederlandse distributeur van onder meer Toyota/Lexus, heeft ook nog een reeks hybrides van het premiummerk Lexus in zijn pakket.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Toyota opnieuw hoofdsponsor ecomobiel Ahoy - Automobielmanagement.nl

Toyota opnieuw hoofdsponsor ecomobiel Ahoy

Toyota, of beter gezegd Louwman & Parqui, is voor het derde achtereenvolgende jaar hoofdsponsor van ecomobiel, de vakbeurs voor duurzame mobiliteit en mobiliteitsmanagement die op 8 en 9 oktober in Ahoy Rotterdam wordt gehouden.

Zoals gebruikelijk neemt Toyota een aantal van hybride modellen mee naar de beurs, waaronder de juist geïntroduceerde Auris TS. Bovendien laat Toyota op ecomobiel zien welke innovaties het de komende tijd in petto heeft, zoals de waterstofauto die vanaf 2015 in productie gaat. Met vijf hybride auto’s (Yaris, Auris, Auris TS, Prius en Prius Wagon) en de Prius Plug-in Hybrid in het modellengamma heeft Toyota een breed aanbod. Louwman & Parqui, de Nederlandse distributeur van onder meer Toyota/Lexus, heeft ook nog een reeks hybrides van het premiummerk Lexus in zijn pakket.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding