Nieuwe prijs: Dave Bebelaar Duurzaamheid Award

De Stichting Duurzaam Repareren reikt dit jaar voor het eerst de Dave Bebelaar Duurzaamheid Award uit.

De prijs kan worden toegekend aan een (natuurlijk) persoon, maar ook aan een initiatief of een organisatie die "een baanbrekende bijdrage" aan duurzaamheid heeft geleverd in de automotive sector of direct aanpalende branches. De inschrijving sluit op 1 mei, de bekendmaking en uitreiking zijn op 19 juni. De inschrijfformulieren en de spelregels staan op www.duurzaamrepareren.nl.

De naamgever  van de prijs, Dave Bebelaar, overleed op 30 juli 2013. Bebelaar was voorzitter van de Raad van Advies van Stichting Duurzaam Repareren. Als directeur van Auto Recycling Nederland legde hij de grondslag voor een hoge recyclingstandaard.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe prijs: Dave Bebelaar Duurzaamheid Award - Automobielmanagement.nl

Nieuwe prijs: Dave Bebelaar Duurzaamheid Award

De Stichting Duurzaam Repareren reikt dit jaar voor het eerst de Dave Bebelaar Duurzaamheid Award uit.

De prijs kan worden toegekend aan een (natuurlijk) persoon, maar ook aan een initiatief of een organisatie die "een baanbrekende bijdrage" aan duurzaamheid heeft geleverd in de automotive sector of direct aanpalende branches. De inschrijving sluit op 1 mei, de bekendmaking en uitreiking zijn op 19 juni. De inschrijfformulieren en de spelregels staan op www.duurzaamrepareren.nl.

De naamgever  van de prijs, Dave Bebelaar, overleed op 30 juli 2013. Bebelaar was voorzitter van de Raad van Advies van Stichting Duurzaam Repareren. Als directeur van Auto Recycling Nederland legde hij de grondslag voor een hoge recyclingstandaard.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding