Nederland is dit jaar officieel ‘partnerland’ van de Hannover Messe. Een aanmerkelijk deel van de beursvloer is daarom ingericht als Holland Paviljoen. Op het hoofdpodium in deze hal (3) vindt dinsdagochtend van 11:00 tot 14:00 het Brabantse symposium plaats, met de titel: Tesla meets Stella: Where high tech meets energy and automotive‘.

Nederlandse, Duitse, en internationale organisaties zijn welkom, om samen de innovaties op het snijvlak van high tech en energy en automotive te verkennen. Tijdens het symposium krijg je zicht op de kansen op een internationale samenwerking, tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Aan de hand van inspirerende innovaties, zoals de Tesla S en de Stella, kijken we naar de toekomst van elektrische mobiliteit.

Programma

  • Keynote speeches van prof.dr.ir. Maarten Steinbuch (TU Eindhoven) en Willem van de Leegte (VDL Groep) over Nederlands-Duitse samenwerking.
  • Lunchdiscussies over het vormen en versterken van internationale projecten en allianties.
  • Presentaties van Brabantse high-tech innovaties door Wiep Folkerts (SEAC/Solliance) en Arjan Wargers (ElaadNL)
  • Tot slot komt de Stella in actie: de eerste gezinsauto op zonne-energie.

Datum en locatie

Dinsdag 8 april
11:00 uur – 14:00 uur (gevolgd door demonstratie van Stella )
Holland Pavilion, hal 3, hoofdpodium

Aanmelden

Aanmelden voor het symposium kan door een e-mail met naam en contactgegevens te sturen naar energie@brabant.nl. Dagkaarten voor de Hannover Messe zijn hier gratis te bestellen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding