De award wordt toegekend aan een organisatie of een persoon die ‘een baanbrekende en exceptionele bijdrage aan de duurzaamheid heeft geleverd in de automotive sector’. Afgelopen juni werd tijdens de jaarlijkse zomerbarbecue van Duurzaam Repareren de eerste Dave Bebelaar Award uitgereikt. De stichting heeft besloten de inschrijfperiode voor de 2015-award per direct te openen. Ook is het wedstrijdreglement op enkele punten aangepast. Zo zal bij de Dave Bebelaar Award 2015 de jury uit de inzendingen een aantal initiatieven nomineren. Het op de volgende barbecue aanwezige publiek kan ter plekke, aan de hand van stembriefjes, de winnaar kiezen. De organisatie zegt voor de komende editie een verdere toename te verwachten van de initiatieven die meedingen naar de prijs.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding