Deze nieuwe versie van de compacte Nissan bedrijfswagen is ontwikkeld in samenwerking met Veth Automotive. De meerprijs bedraagt vanaf € 3.650,- ex. BTW.

Nissan promoot vanzelfsprekend vooral de honderd procent elektrisch aangedreven e-NV200 Pick-Up, vanwege de geschiktheid van met name deze schone en stille variant voor toepassingen in stedelijke gebieden. De auto is volgens Nissan Nederland "door de compacte afmetingen en de praktische laadbak ideaal voor bijvoorbeeld gemeenten, hoveniers, reinigingsdiensten en sociale werkplaatsen." De Pick-Up is leverbaar in uitvoeringen met vaste en neerklapbare zijborden (foto), als Kipper met een kippende platte open laadbak en als Veegvuil die een dienovereenkomstige opbouw van kunststof heeft.

Nissan belooft kopers dat de e-NV200, als Pick-Up en als gesloten bestelwagen, bijdraagt aan een groen imago. Belangrijker is de claim van vijf cent per kilometer aan energiekosten. Als compacte, geheel elektrische bestelauto met open laadbak, neemt de nieuwe Nissan e-NV200 een unieke positie in op de bedrijfswagenmarkt. De Nissan is te zien op Ecomobiel, dat op 7 en 8 oktober plaatsvindt in Ahoy Rotterdam.