Stiba-voorzitter Robert van Notten overleden

Voorzitter Robert van Notten van brancheorganisatie Stiba is vorige week op 63-jarige leeftijd overleden.

Van Notten werd in mei 2012 door de algemene ledenvergadering benoemd tot voorzitter van Stiba. Hij ijverde voor de opbouw en instandhouding van een goede relatie met de andere brancheorganisaties binnen de automotive. Begin dit jaar werd hij tevens voorzitter van de StiMo (Stichting Materialen Organisaties, met als leden de materiaalorganisaties SDV (Glas), PRN (papier/karton), NRK verpakkingen(kunststof), SKB(metalen) en SKH(hout).

Voor Van Notten was de voertuigdemontagebranche een belangrijke speler in het streven naar een meer milieuvriendelijke omgeving en meer verantwoord omgaan met materialen en grondstoffen. "Hij heeft daaraan binnen Stiba een belangrijke bijdrage geleverd", meldt de brancheorganisatie. Van Notten was getrouwd en had drie kinderen.

Stiba-voorzitter Robert van Notten overleden - Automobielmanagement.nl

Stiba-voorzitter Robert van Notten overleden

Voorzitter Robert van Notten van brancheorganisatie Stiba is vorige week op 63-jarige leeftijd overleden.

Van Notten werd in mei 2012 door de algemene ledenvergadering benoemd tot voorzitter van Stiba. Hij ijverde voor de opbouw en instandhouding van een goede relatie met de andere brancheorganisaties binnen de automotive. Begin dit jaar werd hij tevens voorzitter van de StiMo (Stichting Materialen Organisaties, met als leden de materiaalorganisaties SDV (Glas), PRN (papier/karton), NRK verpakkingen(kunststof), SKB(metalen) en SKH(hout).

Voor Van Notten was de voertuigdemontagebranche een belangrijke speler in het streven naar een meer milieuvriendelijke omgeving en meer verantwoord omgaan met materialen en grondstoffen. "Hij heeft daaraan binnen Stiba een belangrijke bijdrage geleverd", meldt de brancheorganisatie. Van Notten was getrouwd en had drie kinderen.