ARN en RAI Vereniging verlengen contract vijf jaar

ARN geeft in opdracht van de Nederlandse automobielindustrie uitvoering aan de producentenverantwoordelijkheid voor afgedankte auto’s. Het contract is nu met vijf jaar verlengd.

ARN-directeur Arie de Jong zegt trots te zijn op de verlenging: "Wij zijn trots op de samenwerking met RAI vereniging. De verlenging bewijst dat de prestaties uit het verleden vertrouwen geven."

ARN verwerkt afgedankte auto’s voor 95 procent op hoogwaardige manier en brengt de grondstoffen daarmee terug in de kringloop. Door zijn kennis te delen, zet ARN de automobielsector aan tot verdere verduurzaming. "We zijn ons ervan bewust dat we zorgvuldig moeten omgaan met  grondstoffen en dat we die zoveel mogelijk opnieuw in de keten moeten brengen. Dat doen wij door de regie te voeren  in de keten van autorecycling en door  nauw samen te werken met  autodemontage-bedrijven, shredders, inzamelaars en verwerkers."

Verdere verduurzaming

Directeur Olaf de Bruijn van RAI Vereniging over ARN: "RAI Vereniging en z’n leden besteden veel aandacht aan verduurzaming van de mobiliteitsbranche. De toegevoegde waarde van ARN voor ons is dat ARN veel meer is dan een uitvoeringsorganisatie." Als kennisinstituut levert ARN een belangrijke bijdrage aan verduurzaming van de branche, vindt De Bruijn.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ARN en RAI Vereniging verlengen contract vijf jaar - Automobielmanagement.nl

ARN en RAI Vereniging verlengen contract vijf jaar

ARN geeft in opdracht van de Nederlandse automobielindustrie uitvoering aan de producentenverantwoordelijkheid voor afgedankte auto’s. Het contract is nu met vijf jaar verlengd.

ARN-directeur Arie de Jong zegt trots te zijn op de verlenging: "Wij zijn trots op de samenwerking met RAI vereniging. De verlenging bewijst dat de prestaties uit het verleden vertrouwen geven."

ARN verwerkt afgedankte auto’s voor 95 procent op hoogwaardige manier en brengt de grondstoffen daarmee terug in de kringloop. Door zijn kennis te delen, zet ARN de automobielsector aan tot verdere verduurzaming. "We zijn ons ervan bewust dat we zorgvuldig moeten omgaan met  grondstoffen en dat we die zoveel mogelijk opnieuw in de keten moeten brengen. Dat doen wij door de regie te voeren  in de keten van autorecycling en door  nauw samen te werken met  autodemontage-bedrijven, shredders, inzamelaars en verwerkers."

Verdere verduurzaming

Directeur Olaf de Bruijn van RAI Vereniging over ARN: "RAI Vereniging en z’n leden besteden veel aandacht aan verduurzaming van de mobiliteitsbranche. De toegevoegde waarde van ARN voor ons is dat ARN veel meer is dan een uitvoeringsorganisatie." Als kennisinstituut levert ARN een belangrijke bijdrage aan verduurzaming van de branche, vindt De Bruijn.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding