België begint met verhelpen sjoemelsoftware

De Belgische VW-importeur en handelaar d’Ieteren begint in de komende dagen met het terugroepen van auto’s die zijn uitgerust met de gewraakte sjoemelsoftware.

De bijzondere kamercommissie die in België het dieselschandaal onderzoekt moet donderdag rapport uitbrengen en d’Ieteren denkt kort daarop te beginnen met het aanschrijven van de eerste klanten die hun auto kunnen laten herstellen. In eerste instantie gaat het dan om rond de 15.000 Audi’s van de modellen A4, A5 en Q5 met een 2.0 liter dieselmotor. Tegelijkertijd worden rond de duizend VW Amarok light trucks, eveneens met een 2.0 liter dieselmotor, teruggeroepen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

België begint met verhelpen sjoemelsoftware - Automobielmanagement.nl

België begint met verhelpen sjoemelsoftware

De Belgische VW-importeur en handelaar d’Ieteren begint in de komende dagen met het terugroepen van auto’s die zijn uitgerust met de gewraakte sjoemelsoftware.

De bijzondere kamercommissie die in België het dieselschandaal onderzoekt moet donderdag rapport uitbrengen en d’Ieteren denkt kort daarop te beginnen met het aanschrijven van de eerste klanten die hun auto kunnen laten herstellen. In eerste instantie gaat het dan om rond de 15.000 Audi’s van de modellen A4, A5 en Q5 met een 2.0 liter dieselmotor. Tegelijkertijd worden rond de duizend VW Amarok light trucks, eveneens met een 2.0 liter dieselmotor, teruggeroepen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding