AHG in duurzaamheidsprogramma BASF

Autoschade Herstel Groep gaat als eerste partij deelnemen aan een nieuw duurzaamheidsprogramma van BASF Coatings Services, met als einddoel een certificering met duurzaamheidslabel.

basf AHG

BASF heeft, als leverancier van autoreparatielakken, een ondersteunings- en adviesprogramma ontwikkeld dat speciaal gericht is op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid binnen het schadeherstelbedrijf.

Autoschade Herstel Groep heeft al jaren een actief duurzaamheidsprogramma en was koploper met het certificaat Groen Autoherstel. Autoschade Herstel Groep geeft aan: "Door nu weer als eerste partij deel te nemen aan het duurzaamheidsprogramma en de vestigingen actief te begeleiden bij hun inzet voor het milieu op lange termijn, zetten we de wens om duurzaam te opereren kracht bij.”

In een later stadium zal BASF Coatings Services soortgelijke programma’s ook aan andere schadeherstelbedrijven aanbieden.

De mogelijkheid tot ondersteuning en advies op het gebied van duurzaamheid en de daaraan gekoppelde certificering ligt in het verlengde van de nieuwe, duurzame productlijnen die BASF Coatings Services recent geïntroduceerd heeft voor de reparatielakmerken Glasurit en R-M.

AHG in duurzaamheidsprogramma BASF - Automobielmanagement.nl

AHG in duurzaamheidsprogramma BASF

Autoschade Herstel Groep gaat als eerste partij deelnemen aan een nieuw duurzaamheidsprogramma van BASF Coatings Services, met als einddoel een certificering met duurzaamheidslabel.

basf AHG

BASF heeft, als leverancier van autoreparatielakken, een ondersteunings- en adviesprogramma ontwikkeld dat speciaal gericht is op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid binnen het schadeherstelbedrijf.

Autoschade Herstel Groep heeft al jaren een actief duurzaamheidsprogramma en was koploper met het certificaat Groen Autoherstel. Autoschade Herstel Groep geeft aan: "Door nu weer als eerste partij deel te nemen aan het duurzaamheidsprogramma en de vestigingen actief te begeleiden bij hun inzet voor het milieu op lange termijn, zetten we de wens om duurzaam te opereren kracht bij.”

In een later stadium zal BASF Coatings Services soortgelijke programma’s ook aan andere schadeherstelbedrijven aanbieden.

De mogelijkheid tot ondersteuning en advies op het gebied van duurzaamheid en de daaraan gekoppelde certificering ligt in het verlengde van de nieuwe, duurzame productlijnen die BASF Coatings Services recent geïntroduceerd heeft voor de reparatielakmerken Glasurit en R-M.