NewMotion netwerk passeert grens van 100.000 laadpunten

NewMotion is de grens van 100.000 laadpunten in haar roaming- netwerk gepasseerd. Het is de eerste marktpartij in Europa die deze mijlpaal bereikt.

Het bedrijf werkt samen met meer dan 200 roaming partners in Europa die bijdragen aan het omvangrijke netwerk van laadpunten. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat elektrische rijders kunnen laden in 28 landen. Momenteel zijn er meer dan 170.000 NewMotion-laadpassen in gebruik. Deze laadpas biedt internationale facturering met gespecificeerde btw-tarieven per land aan. Dat draagt bij aan een transparante en toegankelijke laadervaring van bedrijven en particulieren.

Ruim tien jaar actief

CEO Sytse Zuidema: “We zijn nu bijna tien jaar actief op de markt voor e-mobility en dat maakt het bereiken van deze mijlpaal extra bijzonder. Ons belangrijkste doel is om de ervaring van elektrische rijders voortdurend te verbeteren, onder meer door ons netwerk in Europa uit te breiden. De NewMotion laadinfrastructuur en -diensten op het gebied van e-mobility dragen bij aan maximale efficiency. Een nauwe samenwerking met partners uit de hele wereld is daarbij erg belangrijk. Voor die partners en uiteraard voor eindgebruikers gaan wij ook de komende jaren nieuwe en nog betere diensten ontwikkelen. Onze V2X-lader en de Group Charge app zijn fraaie voorbeelden van hoe NewMotion werkt aan het garanderen van de best mogelijke laadervaring.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

NewMotion netwerk passeert grens van 100.000 laadpunten - Automobielmanagement.nl

NewMotion netwerk passeert grens van 100.000 laadpunten

NewMotion is de grens van 100.000 laadpunten in haar roaming- netwerk gepasseerd. Het is de eerste marktpartij in Europa die deze mijlpaal bereikt.

Het bedrijf werkt samen met meer dan 200 roaming partners in Europa die bijdragen aan het omvangrijke netwerk van laadpunten. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat elektrische rijders kunnen laden in 28 landen. Momenteel zijn er meer dan 170.000 NewMotion-laadpassen in gebruik. Deze laadpas biedt internationale facturering met gespecificeerde btw-tarieven per land aan. Dat draagt bij aan een transparante en toegankelijke laadervaring van bedrijven en particulieren.

Ruim tien jaar actief

CEO Sytse Zuidema: “We zijn nu bijna tien jaar actief op de markt voor e-mobility en dat maakt het bereiken van deze mijlpaal extra bijzonder. Ons belangrijkste doel is om de ervaring van elektrische rijders voortdurend te verbeteren, onder meer door ons netwerk in Europa uit te breiden. De NewMotion laadinfrastructuur en -diensten op het gebied van e-mobility dragen bij aan maximale efficiency. Een nauwe samenwerking met partners uit de hele wereld is daarbij erg belangrijk. Voor die partners en uiteraard voor eindgebruikers gaan wij ook de komende jaren nieuwe en nog betere diensten ontwikkelen. Onze V2X-lader en de Group Charge app zijn fraaie voorbeelden van hoe NewMotion werkt aan het garanderen van de best mogelijke laadervaring.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding