GreenFleet Event 2019 is dé vakbeurs die u als importeur, automerk, innovator of aanbieder van nieuwe brandstoffen en laadinfrastructuur niet mag missen! Op 6 en 7 november 2019 staat Expo Houten volledig in het teken van de keuzes die leaserijders, leasemaatschappijen, automerken en brandstofmaatschappijen moeten maken, nu en in de toekomst. Eén vraag staat daarbij centraal: wordt het tanken of laden?

GreenFleet Event 2019 vindt gelijktijdig plaats met de Tankstation Vakbeurs, dé grootste vakbeurs in de Benelux voor oliemaatschappijen, tankstations en leveranciers van brandstoffen en laadpalen. 

Aanmelden als standhouder!

U wilt deze unieke kans niet missen om in contact te komen met wagenparkbeheerders en mobiliteitsmanagers, en ontdek hun visie op de mobiliteit van de toekomst. Vraag snel de standmogelijkheden bij ons op, en verzeker uzelf van een plek op de beursvloer.  

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding