Paul van Kassel, Directeur van Microcar-importeur GMS & Import BV: “Als branche juichen wij deze regeling toe omdat daarmee ook de brommobiel een nog hechtere, volwassen plaats gaat innemen in het hedendaagse verkeer. Bovendien betekent het kenteken een drastische vermindering van de kans op diefstal.” In de schouwperiode van 1 september dit jaar tot en met 31 oktober volgend jaar moet de brommobiel worden aangeboden aan een erkend bedrijf, dat het voertuig uitgebreid controleert en alle gegevens verzamelt. Het netwerk van Microcar-dealers is inmiddels erkend als officieel schouwbedrijf. Die doen de schouwing gratis uitgevoerd in com binatie met een onderhoudsbeurt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding