Het ministerie van Verkeer en Waterstaat ontkent: eerst wacht het op Europees onderzoek naar eventuele gevolgen voor de verkeersveiligheid. Maar wat, vraagt AM aan u, als de frequentie uiteindelijk tóch omhoog gaat? Dan loopt de branche een hoop omzet mis. Niet dan? Surf naar www.automobielmanagement.nl en stem! Onze vorige stelling had betrekking op de plannen die Renault-topman Carlos Ghosn heeft aangekondigd om het bedrijf winstgevend te houden. De meeste stemmers op de AM-website bleken ervan overtuigd dat topman Ghosn Renault door de komende woelige wateren zal leiden. Dat ‘onder leiding van Carlos Ghosn Renault het de komende jaren helemaal gaat maken’ vond 55 procent. Toch was er ook ruimschoots scepsis over de missie van Ghosn, getuige de 35 procent die ‘nee’ stemde. De overige stemmers hadden ‘geen mening’ over het onderwerp.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding